Volg een workshop hondenmassage met jouw hond

Zou jij graag iets willen doen met jouw hond om jullie band nog hechter te maken en de gezondheid van jouw hond te ondersteunen en verbeteren? Dan zou de workshop hondenmassage perfect kunnen zijn voor jou en jouw hond. Tijdens de workshop hondenmassage draait het om jou en jouw hond en ga je dus stap voor stap leren jouw hond een hondenmassage te geven! In deze blog kan je lezen wat de workshop hondenmassage inhoudt en kan je ook meteen een workshop inplannen. Ga aan de slag om jouw eigen hond te leren masseren.

Volg de workshop hondenmassage online en ervaar voordelen!

De workshop hondenmassage wordt door Online met je hond online gegeven. Dit biedt vele voordelen voor jou en jouw hond:

  •  volg de workshop vanuit huis, dus vanuit jullie vertrouwde omgeving
  • geen reistijd en/of reiskosten
  • wordt jouw hond of jij ziek tijdens het reizen naar een locatie? Dat is verleden tijd door deze online workshop
  • geen ‘last’ van andere mensen en/of honden in de groep. Jullie krijgen 1 op 1 begeleiding door Sharon (gediplomeerd hondenmasseur sinds 2018) via een Zoom meeting
  •  alle tijd en rust is er voor jou en jouw hond!
  • jij kan vragen stellen over hondenmassage die specifiek gaat over jouw hond.

Plus een heel groot voordeel: als je een online workshop hondenmassage boekt voor jou en jouw hond schaf je ook meteen de online cursus hondenmassage aan! 

Dit zorgt voor nog meer voordelen zoals:
- je kan de online cursus na de workshop hondenmassage zo vaak herhalen als je wilt. Je kan de theorie dus rustig nakijken op momenten dat het jou uitkomt. Tijdens de workshop ben je dus alleen daar mee bezig, zonder je zorgen te maken dat je theorie mist
 - zie diverse voorbeeld filmpjes van Sharon en Fenne! Zo vaak als je wilt

Wat zijn de voordelen van hondenmassage voor jouw hond door het doen van deze workshop?

 Lijkt het je onwijs leuk om jouw hond zelf te kunnen masseren? Dat is het ook! Het zorgt voor diverse voordelen voor jouw hond als jij jouw hond regelmatig gaat masseren. Door het volgen van deze online workshop hondenmassage en de online cursus kan jij dit ook echt gaan doen.

Leer jouw hond stap voor stap te masseren tijdens de online workshop hondenmassageTijdens de online workshop hondenmassage leer jij stap voor stap jouw hond te masseren onder begeleiding

 Een aantal voordelen die jouw hond gaat ervaren als jij jouw hond regelmatig zelf gaat masseren:

 1. Het vermindert stress bij jouw hond waardoor jouw hond meer ontspanning in het dagelijks leven zal ervaren.
 2. Het zorgt voor vermindering van pijn waardoor jij jouw hond kan ondersteunen bijvoorbeeld na een blessure, voor een wandeling of training maar ook jouw ouder wordende hond.
 3. Verbetering van de bloedsomloop en betere doorbloeding van spieren. Dit zorgt voor een verbetering van de fysieke gezondheid bij jouw hond
 4. Het verbetert de band tussen jou en jouw hond. Als jij op de juiste manier stap voor stap jouw hond gaat leren masseren dan zal het vertrouwen tussen jou en jouw hond gaan toenemen. Hierdoor wordt de band tussen jou en jouw hond nog hechter!

 Dit en nog veel meer gezondheidsvoordelen zal jouw hond gaan ervaren door het regelmatig masseren van jouw hond. In deze blog kan je hier meer over lezen: 7 Voordelen die jouw hond gaat merken als jij jouw hond een hondenmassage gaat geven: https://www.onlinemetjehond.nl/7-voordelen-die-jouw-hond-gaat-merken-als-jij-zelf-jouw-hond-een-hondenmassage-gaat-geven

Na de workshop hondenmassage kan jij hier zelf mee aan de slag en jouw hond al snel laten profiteren van deze gezondheidsvoordelen. Deze voordelen zijn zowel mentaal als fysiek.

Wat leer je tijdens de online workshop hondenmassage?

 Tijdens de workshop hondenmassage gaan we in op de theorie die je leert in de online cursus hondenmassage. De belangrijkste theorie nemen we samen door zodat je hier daarna meteen mee aan de slag kan gaan. Daarnaast kan je natuurlijk al je vragen direct stellen! Dit zijn vragen die te maken hebben met hondenmassage. Je kan natuurlijk vragen stellen over jouw specifieke situatie met jouw hond! Hierdoor wordt de hondenmassage workshop natuurlijk veel persoonlijker.

Je leert theorie zoals:

 - wat is hondenmassage
 - wat zijn de voordelen van hondenmassage
 - wanneer mag jij jouw hond niet masseren en waarom is dat
 - je leert meer over de lichaamstaal van jouw hond tijdens de hondenmassage
 - je ontvangt tips over waar je het beste kan masseren en wat je ter voorbereiding dient te doen
 - je leert het lichaam van jouw hond afvoelen voor de massage
 - diverse massagegrepen gaan we samen oefenen
 - we nemen de hondenmassage stap voor stap door hoe jij dat kan aanpakken bij jouw hond om een ontspanningsmassage te kunnen geven!

 Daarnaast is er dus voldoende ruimte om jouw vragen te stellen over jouw hond met betrekking tot hondenmassage!

een online workshop hondenmassage zodat jij leert hoe jij jouw hond kan laten ontspannenLeer jouw hond ontspannen vanuit huis door het volgen van de workshop hondenmassage - online

Wat krijg je als je een workshop hondenmassage boekt?

 Als je een workshop hondenmassage boekt op een datum die voor jou het beste uitkomt gaan we op de afgesproken datum en tijdstip maximaal 2 uur met elkaar aan de slag. Deze workshop wordt gegeven door Sharon van Mook (wil je mij beter leren kennen, zie de over ons pagina op de website of klik hier). Jij bent de enige deelnemer tijdens deze online workshop zodat het echt om jou en jouw hond draait.

 De afspraak is via een Zoom meeting, vooraf ontvang je hiervoor de link.

 Daarnaast krijg je na betaling toegang tot de online cursus hondenmassage*. Je kan deze voor de workshop al volgen of je wacht tot na de workshop. Je houdt in ieder geval onbeperkt toegang tot deze online cursus zodat je alle theorie op jouw tempo kan herhalen. Je krijgt toegang tot alle leerstof, e-books en een besloten forum. Want ook na de workshop kan je vragen stellen via dit besloten forum.

 *Heb je al eerder de online cursus hondenmassage gekocht? Dan hoef je alleen maar te betalen voor de workshop! Schrijf je in voor de online workshop hondenmassage met het e-mailadres waarop jouw online cursus geregistreerd staat. Dan worden alleen de kosten voor de workshop in rekening gebracht.

Boek jouw workshop hondenmassage met jouw hond online!

 Klinkt goed toch deze online workshop hondenmassage! Wil jij deelnemen samen met jouw hond, boek dan jullie workshop op een moment dat het jullie uitkomt.

 Tijdens de online workshop met je hond nemen we dus de theorie door. Omdat je ook de online cursus meteen aanschaft (of al aangeschaft hebt) kan je op je gemak de theorie bekijken na de workshop, zo vaak als je wilt. Daarnaast gaan we tijdens de online workshop ook samen oefenen. Je kan dit doen op jouw hond, als jouw hond hier al voor openstaat, of we gaan op een andere manier oefenen die voor jou en jouw hond prettig is.

Want ook deze workshop draait volledig om jou en jouw hond. 💜 Ook heb je de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de workshop. En omdat het 1 op 1 is mogen dit inhoudelijke vragen zijn maar ook specifiekere vragen over jouw hond (in relatie tot de workshop die je boekt! Consult vragen zullen niet beantwoord worden in verband met voorbereiding).

Haal dus het maximale uit jouw online cursus en combineer dit met 2 uur lang online begeleiding! Een echte win-win situatie voor jou en jouw hond.

De kosten voor de workshop hondenmassage

 De kosten voor het volgen van de online workshop hondenmassage + online cursus is:
 € 49 + de kosten van de online cursus hondenmassage. Kijk voor de actuele prijzen op: https://www.onlinemetjehond.nl/workshops/

 Je krijgt hiervoor dus maximaal 2 uur lang een online workshop + onbeperkt toegang tot de online cursus hondenmassage!

Als jij leert hoe jij jouw eigen hond een hondenmassage kan geven kan jij jouw hond laten ontspannenWorkshop hondenmassage: leuk voor jouw hond maar ook voor jou, geniet samen 

Boek meteen jouw afspraak via deze link:

  Boek jouw online workshop hondenmassage eenvoudig via deze link

Heb je al de online cursus hondenmassage gekocht, dan zijn de kosten voor het volgen van de online workshop hondenmassage € 49,-. Schrijf je in voor de workshop met het emailadres waarop je de cursus eerder gekocht hebt, dan worden er kosten in rekening gebracht voor de cursus (die heb je al gekocht tenslotte).

 Heb je nog vragen over de online workshop hondenmassage stuur dan een mail naar info@onlinemetjehond.nl.

 Meer informatie over de workshops bij Online met je hond kan je vinden via deze link. https://www.onlinemetjehond.nl/workshops/

 Luister de podcast over de voordelen van hondenmassage op Spotify, via deze link: klik hier.

 Voordelen van een online workshop hondenmassage via Youtube:


Deze tekst is geschreven door Sharon van Mook – Online met je hond & Energy is Key. Deze tekst mag niet gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming. Je mag dit artikel wel delen op social media (met link naar dit artikel).
 

Reactie plaatsen