Reiki cursus - Reiki 1 voor jou en jouw hond

Een online Reiki cursus die het leven van jou en jouw hond gaat veranderen. Reiki voor jou en jouw hond voor meer balans, meer energie, meer zijn. 
En dat ga jij zelf doen met jouw handen!

Online reiki cursus Reiki voor honden

In deze Reiki cursus leer jezelf & jouw hond te behandelen met Reiki energie 

 Maar ook je kinderen, partner, andere dieren, mensen uit je omgeving maar ook de natuur zoals planten
Energie uit liefde, het geven van warmte.

Meer ontspanning, meer bewustzijn, minder pijn & stress

Je zal een diepere heling in het lichaam gaan ervaren in jouw lichaam en dat van jouw hond lichaam. Deze heling is zowel lichamelijk als mentaal. En dit komt door jouw handen.

Spirituele ondersteuning in het dagelijks leven

Leer Reiki energie inzetten in je dagelijks leven, bij jezelf maar ook in je directe omgeving. Je gaat spiritueel groeien en bloeien.

Energie bij jezelf houden, minder uitputting door energieslurpers

Herkenbaar, na een dag of een feestje uitgeput? Leer je energie meer bij jezelf te houden, minder bij anderen. Leer ook hoe jij jezelf weer energie erbij kan geven.

Online cursus voor honden Reiki 1

Deze Reiki cursus gun jij jezelf en jouw hond toch?

Leven in het hier en nu, leven vanuit liefde en warmte. Het is iets wat we allemaal willen. En juist door het leven wat we vaak moeten leiden, lijkt hier geen plaats voor te zijn.

Ook onze honden moeten best veel, ze moeten wandelen op plaatsen waar het misschien net te druk is voor ze. Ze ervaren vuurwerk omdat dit in je woonwijk wordt afgestoken op momenten dat het niet mag. 

Je kan je leven van jezelf, je omgeving en jouw hond niet on hold zetten door de invloed van anderen. Jij bent degene waar jouw leven om draait. Dat is bij jouw hond ook zo, maar jij bent dan die verbindende factor. Samen zijn jullie ervoor elkaar. 

Reiki is universele levensenergie en zorgt voor meer liefde en warmte naar jezelf. In eerste plaats naar jezelf. Daarna komt de rest, want ook je geliefde mensen en dieren om jou heen kan jij gaan behandelen met Reiki. 

Tijdens deze online cursus Reiki voor jou en jouw hond leer jij hoe jij jezelf warme en liefdevolle Reiki energie kan geven. Hoe jij jouw energie bij jou kan houden. Hoe jij meer energie aan jezelf kan geven als dat nodig is. Je leert hoe je pijn kan verminderen, hoe je je meer kan ontspannen. En dit alles, kan jij ook gaan toepassen op jouw geliefde hond. Jullie gaan samen deze reis maken. 

En als extra cadeau, naast de cadeaus die Reiki jou en jouw hond gaan geven: kan je dit alles ook gaan toepassen op de geliefden om jouw heen: je partner, kinderen, buren, familie, andere huisdieren, maar ook dieren en mensen die jij tegen gaat komen op jullie reis. 

CONTRA INDICATIE: Let op! Als jouw hond niet aangeraakt wenst te worden, dan is Reiki I niet een manier om het wel te kunnen. Heb je een hond die niet aangeraakt wenst te worden, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

sinds 2018

Reiki gever, sinds 2019 Reiki master

+1.200

cursisten bij Online met je hond

+4 uur in video's

Plus een 1 op 1 inwijding online van 30 minuten
Online cursussen voor jouw hond bij Online met je hond Sharon en Fenne

Werken met Reiki energie veranderde het leven van mij en mijn hond Fenne compleet

Werken met energie klinkt als ongrijpbaar, misschien zelfs eng! Juist door deze Reiki 1 cursus ga je leren hoe jij jezelf kan beschermen voor energie van anderen zonder jezelf af te snijden van anderen. Je leert hoe jij dichterbij jezelf komt. En in dit proces neem jij jouw hond mee, of honden, wellicht ook andere dieren in je omgeving. Maar ook andere gezinsleden zoals je partner en/of kinderen!

Stel jezelf centraal en laat anderen daarvan mee profiteren, zonder dat ze van jouw energie profiteren.

Fenne (mijn hond) was bang voor vuurwerk en harde geluiden. Ik heb zelf mijn 1e Reiki inwijding gehad op 14 december 2018. De eerste Oud & Nieuw na deze inwijding kwam al heel snel: en er waren gewoon momenten dat Fenne rustig was. Hij was niet meer in paniek*! Wat een verschil met de jaren daarvoor waarbij hij zich ging verstoppen op (gevaarlijke) plekken! We waren er nog niet, maar de ingang tot een ander leven was gemaakt. Fenne ontwikkelde zich snel tot een hond die beter om kon gaan met harde geluiden. Hij kon zich zelfs op momenten ontspannen. Reiki 1 veranderde compleet zijn leven, heel positief! We maakten samen een prachtige reis door te gaan werken met energie.En dat door mijn handen! Het was de ingang naar een fijn contact met Fenne waardoor hij ook gemasseerd kon worden. Hij stelde zich echt open voor de buitenwereld, terwijl hij inwendig rustiger maar vooral kalmer werd. 

Ikzelf heb vanaf mijn Reiki 1 inwijding ook heel veel veranderingen gemerkt. Rustiger in mijn hoofd en lichaam. Ik zette mijzelf centraal, zonder andere mensen en/of dieren tekort te doen. Werd ik 's nachts wakker door buikpijn, dan kon ik met mijn eigen handen mijn pijn wegkrijgen en heerlijk verder slapen. Energieslurpers in mijn omgeving kon ik natuurlijk niet helemaal voorkomen, maar ik kon wel voortaan mijzelf (extra) energie geven. Voor een feestje, tijdens een event of na een dagje uit. Ook voor mij was er dus een radicale verandering in mijn leven. 

En samen met Fenne veranderde ons leven enorm! We werden zoveel hechter, samen lieten we energie stromen, maar lieten elkaar ook meer toe. De band met onze omgeving werd ook hechter. Want hoe fijn is het als je iemand van wie je houdt, kan helpen door een handoplegging en daardoor pijn verminderen. 

En geloof mij: iedereen kan dit leren! Reiki 1 is een liefdevolle handoplegging die soms magisch lijkt. Maar jij doet dit! En jij kan dit. Stap voor stap ga jij energie leren geven, jij gaat groeien samen met en in jouw omgeving. 

Ben je klaar om samen met Fenne en mij op deze Reiki1 reis te gaan? Met elkaar & voor elkaar. 

Liefs Sharon & Fenne 💚


*Hiermee wordt niet bedoeld dat je altijd in 2 weken een volledige Reiki behandeling kan geven na je inwijding (soms heb je langer de tijd nodig en dat is oké). Dit is verschillend per persoon. Je dient zelf te oefenen, dat is heel belangrijk. 

Review van cursist Reiki 1 cursus:

Online cursussen Reiki 1 voor honden review

Dit krijgen jij en je hond bij deze cursus Reiki I:

12 modules + 3x ebook

Je leert in 12 modules stap voor stap jezelf, jouw hond en andere mensen en/of dieren Reiki te geven. 4 stappenplannen

Stappenplannen om jezelf Reiki te geven, andere mensen maar ook honden (+ dit is toepasbaar op andere dieren!).

Als bonus ontvang je een stappenplan voor een chakra behandeling

1 op 1 inwijding (online)

Je Reiki I inwijding krijg je online door een 1 op 1 moment. Je wordt hierin stap voor stap begeleidt, zodat jouw Reiki I reis kan starten. Jij kiest het moment van je inwijding. Er zijn diverse dagen en tijdstippen mogelijk

Besloten forum

Al je vragen en ervaringen mag je dan stellen en op een besloten forum. Deze community is alleen toegankelijk voor andere Reiki I cursisten. Voel je vrij om hier aan deel te nemen. Je bent niet alleen. 

Leren op het tempo van jou en jouw hond

Je kan de online cursus volgen in jouw eigen tijd en tempo die voor jou en jouw hond prettig zijn! Zonder tijdsdruk.
Uitleg via video, foto's, tekst & oefeningen

Je krijgt direct na aanmelding toegang tot alle lesmateriaal, video's, ebooken en de oefeningen! Bij diverse lessen zijn oefeningen zodat jij stap voor stap Reiki I leert geven. Leer Reiki geven aan je eigen hond door het volgen van deze online cursus

Inclusief bonussen:

 • Extra ebook met alle oefeningen
 • Apart ebook met handposities voor mensen en honden
 • Module chakra's plus een stappenplan voor een chakra behandeling bij mensen en honden
 • 3 stappenplannen: voor behandeling van jezelf, van mensen en voor behandeling honden (in totaal 4 stappenplannen inclusief chakra's)
 • Les over kalmerende en stress signalen van honden tijdens een Reiki behandeling
 • Na je inwijding ontvang je een certificaat Reiki I

  CONTRA INDICATIE: Let op! Als jouw hond niet aangeraakt wenst te worden, dan is Reiki I niet een manier om het wel te kunnen. Heb je een hond die niet aangeraakt wenst te worden, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 
Reiki voor honden en mensen
€97,-

Start vandaag met jouw Reiki I reis

Leer stap voor stap jezelf Reiki I te geven én jouw hond! Reiki I is een cadeau voor jou en jouw hond, de rest van jullie leven. Daarnaast is het fantastisch voor jullie omgeving. Dat ga jij leren door handoplegging. 

 • Je krijgt na aanmelding direct toegang tot de online leeromgeving, de ebooken, en alle leerstof + oefeningen. Je houdt onbeperkt toegang tot de leeromgeving.
 • Je krijgt online begeleiding door jouw Reiki Master: Sharon van Mook. Je maakt deze fantastische reis niet alleen, we doen het samen
 • Je krijgt je Reiki I inwijding online via een 1 op 1 moment (op diverse dagen en tijdstippen in te plannen, zie onderstaand schema voor mogelijkheden.) 
 • Je krijgt direct toegang tot een besloten forum / community met cursisten om al je vragen te stellen, je gevoelens te delen en waarbij je ook uitgebreid antwoord krijgt op je vragen door jouw Master
 • Deze online cursus is samengesteld door Sharon, Reiki Master sinds 2019! 
 • Ontvang jouw Reiki I certificaat na jouw inwijding

  + Je krijgt direct toegang tot de bonussen:
  - Extra ebook met alle oefeningen
  - Apart ebook met handposities voor mensen en honden
  - Module chakra's plus een stappenplan voor een chakra behandeling bij mensen en honden
  - 3 stappenplannen: voor behandeling van jezelf, van mensen en voor behandeling honden
  - Les over kalmerende en stress signalen van honden tijdens een Reiki behandeling

Wat leer je tijdens een Reiki 1 cursus online

De online leeromgeving met modules:

null


Start vandaag met de verandering in energie in jouw leven & dat van jouw hond, begin met de Reiki 1 cursus online:

Veelgestelde vragen: Cursus Reiki 1

Hoelang heb ik toegang tot deze cursus?

Je houdt onbeperkt toegang. Echter neem er wel de tijd voor om de cursus zo snel mogelijk te volgen aangezien er een inwijding bij hoort. Zonder inwijding kan je niets met Reiki 1, dus gun jezelf dit cadau.

Heb ik een inwijding nodig? Kan ik zonder inwijding ook Reiki geven?

Je hebt echt een inwijding in Reiki nodig. Voor iedere graad (3 in totaal) horen inwijdingen. Zonder een inwijding kan je niet de hoeveelheid energie geven die hoort bij de inwijding. En dat is zonde!

Moet ik alle Reiki graden halen om er iets mee te kunnen?

Nee, je kan met Reiki I echt al heel veel! Natuurlijk kan je met iedere graad meer, er zijn in totaal 3 graden. Maar het is zeker niet zo dat je alle 3 de graden moet halen. In de online cursus wordt hier ook aandacht aan besteedt. Gun jezelf de tijd en ruimte om de Reiki reis te volgen die passend is bij jou.

Kan ik al meteen Reiki II doen?

Nee dat kan niet zonder je Reiki 1 inwijding. Je dient de graden in volgorde te doorlopen. Je kan geen inwijding overslaan om naar een volgende graad te gaan. Je moet dit ook niet willen: iedere graad is namelijk een graad vol met lessen

Mijn hond wil niet aangeraakt worden, kan ik dan Reiki geven?

Je kan met Reiki I niet afdwingen dat jij jouw hond dan wel kan aanraken. Doe dit ook niet! Dwing je hond nergens toe. Reiki I gaat doormiddel van handoplegging. Dus als jouw hond (of een ander dier of mens) niet aangeraakt wenst te worden, kan je dat niet alsnog bereiken door Reiki 1.
Met Reiki II kan je wel dieren en/of mensen behandelen die je niet kan aanraken, mits zij toestemming geven! Zonder toestemming van de persoon of het dier kan je geen Reiki geven.

Ik slik medicatie, kan ik dan Reiki geven en/of ontvangen?

Ja, Reiki is een ondersteunende therapie. Je kan veilig Reiki geven en/of ontvangen bij het gebruik van medicatie.

Dien ik spiritueel te zijn om Reiki te kunnen geven?

Nee, je hoeft niet spiritueel te zijn om Reiki te geven. Iedereen kan Reiki geven! Alleen dien je hier wel voor te oefenen. Iedereen volgt hierin ook zijn of haar eigen pad. En dat is prima! Blijf bij jezelf, en oefen op jezelf en andere geliefden om je heen.

Ik heb geen hond, kan ik dan toch de cursus volgen?

Ja dat kan! De online cursus Reiki I is voor mensen en dieren. Er is een aparte module met Reiki voor honden. Maar heb je geen hond dan kan je ook heel veel leren door jezelf Reiki te gaan geven maar ook andere mensen. En eventueel ook dieren.

Kan je na je inwijding meteen Reiki geven?

Ja en nee! Ja, na je inwijding zal je energie gaan toenemen en kan je Reiki energie oppakken en door gaan geven. Dit leer je ook tijdens de cursus.
Nee, het is niet zo dat je meteen na je inwijding een Reiki behandeling kan geven. Die kans is heel klein. Je dient hier namelijk voor te oefenen. Maar je zal merken dat juist door te oefenen je heel snel resultaat gaat merken. En dan gaat het snel! Dus oefenen is heel belangrijk.

Mag ik na het volgen van deze cursus andere mensen Reiki geven?

Ja dat mag! Graag zelfs. Laat je omgeving (of je klanten) mee profiteren van deze fantastische ondersteunende therapie.

Doet Reiki geven en/of ontvangen pijn?

Nee, Reiki geven is niet pijnlijk. Het ontvangen in principe ook niet, al kan het wel gevoelig zijn. Je leert technieken tijdens de cursus hoe jij jezelf kan beschermen tegen pijn (en verdriet, emoties) van anderen tijdens het geven van een behandeling.

Ik heb mijn Reiki I graad al ergens anders gehaald, kan ik deze cursus dan volgen voor de theorie?

Ja dat kan zeker! Stuur mij een email info@onlinemetjehond.nl, want dan kan je de theorie kopen zonder de inwijding.

Kan ik een live moment plannen? Of een workshop volgen?

Je kan zeker een workshop volgen. Dit is online en duurt 2 uur. Het is niet mogelijk om voor 1 hond op locatie een workshop te verzorgen. Via https://www.onlinemetjehond.nl/workshops-voor-jouw-hond/ kan je een online workshop boeken bij jouw online cursus.

Heb je een hondenschool etc en wil je dat ik een workshop geef aan een groep, neem dan contact op via info@onlinemetjehond.nl voor de mogelijkheden.

Kan ik ook een workshop boeken en/of een live moment om meteen te starten?

Ja dat kan! Je kan een online workshop kopen bij aanschaf van jouw online cursus. Je krijgt dan 2 uur individuele begeleiding, waarbij we al de belangrijkste theorie doornemen ën jij kan oefenen onder begeleiding van mij. Daarnaast kan je vragen stellen over jouw hond die betrekking hebben op de online cursus.
Voor meer informatie kijk op https://www.onlinemetjehond.nl/workshops/ en om jouw workshop te boeken.