Reiki cursus online: Reiki 2 voor jou en jouw hond

Deze online Reiki 2 cursus zorgt ervoor dat je energie nog krachtiger wordt, je leert werken met Reiki symbolen en je afstandsbehandelingen kan doen bij honden

Het vervolg op Reiki I: de reis gaat verder. En hoe!!

Reiki II online cursus voor jouw hond en jezelf

Reiki 2 cursus: Een verdieping op Reiki I

Leer nog meer technieken aan om Reiki te gaan geven! Verdiep je kennis op Reiki en laat Reiki II echt onderdeel worden van jouw leven. 
Let op! Om aan Reiki II deel te nemen, moet je wel een Reiki I inwijding gehad hebben.

Inzoomen + behandelen op het bewustzijn & emoties

Emoties doen veel met het leven van onszelf, onze dieren maar ook met onze omgeving. Na jouw Reiki II inwijding kan je nog meer gaan betekenen voor jouw omgeving omdat je emoties kan kalmeren bijvoorbeeld. 

Afstand speelt geen rol meer

Je leert in de online cursus Reiki II om afstand te overbruggen. Je hoeft dus niet meer in dezelfde ruimte te zijn als andere mensen en/of honden of andere dieren om ze te behandelen. Ook mensen of dieren die niet aangeraakt willen worden kan jij (na hun toestemming) gaan behandelen

Verleden - Heden - Toekomst

Het leven speelt zich af in het heden, ook bij onze honden. Maar er is ook altijd een verleden & toekomst, zitten daar angsten door trauma's? Dan kan dit grote invloed hebben op het heden. Daar gaan we mee aan de slag zodat jij leert hoe jij hier verlichting in kan geven bij jezelf,  bij honden maar ook bij andere mensen of dieren. 

Reiki 2 cursus online voor jouw hond en jezelf

Deze Reiki 2 cursus = een cadeau voor het leven, waarbij je leven zal veranderen

Reiki I was al een fantastisch begin aan jouw Reiki reis. Maar Reiki II is echt transformerend voor jou, jouw hond maar ook voor andere mensen en dieren om jullie heen. Ook als jij therapeut bent, kan je dit gaan inzetten om jouw klanten nog meer te ondersteunen. 

Je leert werken met 3 symbolen, die bijna magisch lijken. 

Door Reiki II verdwijnen afstand en tijd. Dus je hoeft niet meer met de persoon die je wilt behandelen in dezelfde ruimte te zijn. Maar afstand overbruggen betekent ook dat je honden kan gaan behandelen die niet aangeraakt durven worden, mits ze toestemming geven! Dat is net als bij Reiki I belangrijk. Mijn ervaring: honden voelen de liefde, en het merendeel staat open voor behandeling waardoor je echt voor veranderingen kan zorgen bij mens & dier. 

We leven in het heden, dat is nu. In Reiki II gaan we daar mee verder, maar kijken we ook terug naar het verleden en de toekomst. Dit is zowel bij jezelf, bij andere mensen, maar ook bij honden en andere dieren toepasbaar.

Je kan gaan werken op gevoelens of emoties uit het verleden, angsten gaan verlichten. Maar ook angsten voor de toekomst. Bijvoorbeeld ondersteuning bieden bij mensen die angstig zijn voor een sollicitatiegesprek, of bang zijn voor de toekomst. Dat is ook bij honden zo.

Dit en veel meer leer je in de online cursus Reiki II! 

sinds 2018

Reiki gever, sinds 2019 Reiki master

+1.200

cursisten bij Online met je hond

+4 uur in video's

Plus een 1 op 1 inwijding online van 30 minuten
Reiki II online cursus voor jouw hond en jezelf

Fenne vond aanraken spannend maar ook heerlijk. Sinds Reiki 2 vraagt hij zelf om aangeraakt te worden! Transformerend & ontspannend

Fenne vond het vanaf pup af aan al spannend om aangeraakt te worden op bepaalde plaatsen op zijn lichaam. Wat de oorzaak hiervan is, geen idee?! Fenne vond aanraking fijn op zijn voorwaarden, en dat is nu nog steeds zo! En dat is prima, want ook honden zijn een individu met eigen wensen en verlangens. Grenzen van honden worden gerespecteerd. 


Fenne is geboren in goede omstandigheden. En toch kon hij zich nooit helemaal overgeven aan ontspanning. Sinds Reiki 2 is dat anders. Hij kan nu volledig genieten en vraagt bijna dagelijks om Reiki! 

Met Reiki II leer je energie te doseren: je kan dimmen of juist versterken. Bij Fenne zit de kracht in dimmen. Maar ook met regelmaat: werken op afstand! Dan geeft hij toestemming en kan ik hem dus behandelen zonder dat ik hem aanraak. Dat is voor hem echt levensveranderend geweest. Fenne is nog meer ontspannen. 

Ook kan Fenne nu echt genieten van aanraking. Wel dus nog op zijn voorwaarden, maar dat is prima. Hij vraagt er zelf om als hij Reiki wil en begeleidt mijn hand naar de plaatsen waar hij Reiki wil. Ik dim dan de energie een beetje, want anders is het te heftig. 

Is Fenne in paniek (bijvoorbeeld door harde geluiden) dan lukt aanraken soms niet. Dan is Reiki op afstand geven fantastisch en zie ik hem genieten. Dit gebeurt ook altijd met toestemming van Fenne, hoe je dit doet leer je in de online cursus. 

Nu Fenne ouder begint te worden (geboren in 2013) ondersteun ik hem ook met Reiki voor de gewrichten (naast massage en Shiatsu en energetische behandelingen). Dit alles bij elkaar zorgt er voor dat Fenne een heerlijke hond is op leeftijd (al senior zelfs), maar in gedrag en uitingen nog speels en actief.

Dit krijgen jij en je hond bij deze cursus Reiki II:

12 modules + 3x ebook

Je leert in 12 modules stap voor stap jezelf, jouw hond en andere mensen en/of dieren Reiki te geven. Je leert werken met de symbolen zodat je afstand en tijd kan overbruggen. 1 op 1 inwijding (online)

Je Reiki II inwijding krijg je online door een 1 op 1 moment. Je wordt hierin stap voor stap begeleidt, zodat jouw Reiki II reis kan starten. Jij kiest het moment van je inwijding. Er zijn diverse dagen en tijdstippen mogelijk


Besloten forum

Al je vragen en ervaringen mag je dan stellen en op een besloten forum. Deze community is alleen toegankelijk voor andere Reiki II cursisten. Voel je vrij om hier aan deel te nemen. Je bent niet alleen.

Uitleg via video, foto's, tekst & oefeningen

Je krijgt direct na aanmelding toegang tot alle lesmateriaal, video's, ebooken en de oefeningen! Bij diverse lessen zijn oefeningen zodat jij stap voor stap Reiki II leert geven. Reiki zorgt voor ontspanning bij honden mensen en andere dieren

Leer werken met 3 symbolen & emoties / gedrag

Tijdens de online Reiki II cursus krijg je 3 symbolen! De symbolen, of sleutels, kan je gaan inzetten bij jezelf, bij anderen mensen en/of dieren. Dit is zo'n grote toegevoegde waarde voor jouw behandelingen!! Je kan door de inzet van deze 3 symbolen afstand gaan overbruggen (waardoor je niet meer met anderen in dezelfde ruimte aanwezig hoeft te zijn om te kunnen behandelen en je hoeft een ander niet meer aan te raken), maar ook tijd. Hierdoor kan je gaan helen of verlichting gaan geven aan gebeurtenissen uit het verleden maar ook naar de toekomst. En natuurlijk ook in het heden.

Dit alles zorgt ervoor dat jij gedrag en emoties kan gaan ondersteunen. Dit kan je doen bij jezelf, maar ook bij honden, of andere mensen of dieren. Door de inzet van de symbolen, kan je ook troost bieden, of kracht toevoegen, of warmte, of pijnvermindering of ...... er zijn zoveel mogelijkheden. Dit leer je stap voor stap aan.

Je kan dus zoveel meer gaan betekenen voor jouw omgeving, maar ook voor jezelf en jouw hond.

Je energie wordt tot wel 4x krachtiger ten opizchte van de energie die je gebruikt met Reiki I. Tijdens deze Reiki II cursus leer je deze energie ook doseren.

Zelf ga je ook weer spiritueel groeien. Maar eerlijk is eerlijk, dit kan soms heftig zijn, en zal gaan met vallen en opstaan! Maar het is het zo waard. Je dient te oefenen op jezelf maar ook op anderen. Je leert de symbolen bij jezelf in te zetten om je te ondersteunen in dit proces en de rest van jouw leven. 
Handposities bij honden door het volgen van cursus Reiki

Inclusief bonussen:

 • Extra ebook met alle oefeningen van de hele cursus
 • losse PDF's met de 3 symbolen en een stap voor stap uitleg voor het geven van een behandeling op afstand
 • Verdieping op de chakra's: wat te doen bij overactieve of juist minder actieve chakra's + voor honden het behandelen van secundaire chakra's
 • Extra mogelijkheden voor inzet van de symbolen, zoals het reinigen van ruimtes en edelstenen
 • Extra tips en inzet van symbolen voor honden met pijn, angst, trauma's et cetera
 • Na je inwijding ontvang je een certificaat Reiki 2

  Let op! Reiki II is fantastisch, het is een prachtige reis. Besef wel dat dit ook wat doet met jou als persoon. Net als na je Reiki 1inwijding ga je weer met jezelf aan de slag en blokkades opruimen na je Reiki 2 inwijding. Dit kan heftig zijn omdat je meer op het emotionele vlak gaat werken, ook bij jezelf!
Reiki 2 cursus online voor jouw hond en jezelf
€197,-

Leer emoties te behandelen, ruimte en tijd te overbruggen met Reiki 2

Reiki II is levensveranderend voor jou en jouw hond, maar ook voor jouw omgeving of klanten. Je krijgt 3 symbolen waardoor je ruimte en tijd kan overbruggen, maar ook emotionele troost en ondersteuning kan bieden.

 • Je krijgt na aanmelding direct toegang tot de online leeromgeving, de ebooken, en alle leerstof + oefeningen. Je houdt onbeperkt toegang tot de leeromgeving.
 • Je krijgt online begeleiding door jouw Reiki Master: Sharon van Mook. Je maakt deze fantastische reis niet alleen, we doen het samen
 • Je krijgt je Reiki II inwijding online via een 1 op 1 moment (op diverse dagen en tijdstippen in te plannen, zie onderstaand schema voor mogelijkheden.) 
 • Je krijgt direct toegang tot een besloten forum / community met cursisten om al je vragen te stellen, je gevoelens te delen en waarbij je ook uitgebreid antwoord krijgt op je vragen door jouw Master
 • Deze online cursus is samengesteld door Sharon, Reiki Master sinds 2019! 
 • Ontvang jouw Reiki II certificaat na jouw inwijding

  + Je krijgt direct toegang tot de bonussen

  Let op! Je kan alleen deelnemen aan deze online cursus als je al een Reiki I inwijding hebt gehad

Met meer dan 2,5 uur aan video's, diverse oefeningen & digitale boekenReiki II cursus online voor honden


De online leeromgeving met modules:
Leer reiki 2 geven aan jouw hond door deze online cursus Reiki


Deze cursus Reiki 2 zal het leven van jou, je hond en jullie omgeving veranderen. Start vandaag nog met deze reis

FAQ Cursus Reiki 2

Heb ik al kennis nodig?

Ja, je moet echt al een Reiki I inwijding gehad hebben. Zonder dat kan je niet starten met deze cursus.

Zijn er contra-indicaties voor deze cursus?

Nee, je kan dit veilig inzetten bij jezelf, mensen en dieren. Wel kan het bij psychische klachten heftig zijn, dus houdt daar rekening mee.

Ik heb nog geen Reiki I inwijding, kan ik meteen met Reiki II beginnen?

Nee dat kan niet. Reiki loopt op in de graden. Dus je hebt eerst een Reiki I inwijding nodig, voordat je Reiki II kan gaan doen. Online met je hond biedt ook Reiki I online cursussen aan.

Is een online inwijding mogelijk?

Ja zeker! Alles is energie, dus de overdracht die je krijgt bij een inwijding kan heel goed online. Ik maak contact met jouw energie en geef de energie door.

Kan iedereen dit?

Ja, iedereen kan het leren. Dus je zal er wel voor moeten oefenen. Maar na je inwijdingen gaat je energie toenemen en kan jij dit ook.

Kan ik dit bij andere mensen en/of dieren inzetten

Dat kan zeker! Het is heel waardevol en dankbaar werk om andere mensen en dieren te helpen. Vergeet echter jezelf niet.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je houdt onbeperkt toegang. Echter neem er wel de tijd voor om de cursus zo snel mogelijk te volgen aangezien er een inwijding bij hoort. Zonder inwijding kan je niets met Reiki 1, dus gun jezelf dit cadeau.

Ik heb geen hond, kan ik dan toch meedoen met deze cursus?

Ja dat kan! De online cursus Reiki II is voor mensen en dieren. Er is een aparte module met Reiki voor honden. Maar heb je geen hond dan kan je ook heel veel leren door jezelf Reiki te gaan geven maar ook andere mensen. En eventueel ook dieren.

Ik heb mijn Reiki II graad al ergens anders gehaald, kan ik dan meedoen zonder inwijding?

Ja dat kan zeker! Stuur mij een email info@onlinemetjehond.nl, want dan kan je de theorie kopen zonder de inwijding en hoef je minder te betalen.

Kan ik een live moment met je plannen om de cursus door te nemen? Of een workshop volgen?

Je kan zeker een workshop volgen. Dit is online en duurt 2 uur. Het is niet mogelijk om voor 1 hond op locatie een workshop te verzorgen. Via https://www.onlinemetjehond.nl/workshops-voor-jouw-hond/ kan je een online workshop boeken bij jouw online cursus.

Heb je een hondenschool etc. en wil je dat ik een workshop geef aan een groep, neem dan contact op via info@onlinemetjehond.nl voor de mogelijkheden.

Kan ik ook een live moment/ workshop boeken om direct te starten?

Ja dat kan! Je kan een online workshop kopen bij aanschaf van jouw online cursus. Je krijgt dan 2 uur individuele begeleiding, waarbij we al de belangrijkste theorie doornemen ën jij kan oefenen onder begeleiding van mij. Daarnaast kan je vragen stellen over jouw hond die betrekking hebben op de online cursus.
Voor meer informatie kijk op https://www.onlinemetjehond.nl/workshops/ en om jouw workshop te boeken.