Digitale hondenplanner hondentraining planner PDF

Hondentrainer planner: optimaliseer het trainen met je hond - digitaal product

Meer dan een lijstje bijhouden over trainingen, oefeningen, commando’s leren of wedstrijden, maar ook oog voor zowel de mentale als fysieke gezondheid van je hond.
Deze planner bevat 25 pagina's aan logboeken, planners, trackers en lijsten. Perfect voor hondentrainingen, wedstrijden, wandelingen en quality time met jouw hond. Je hebt de keuze uit een PDF Bestand (uit te printen) of een bewerkbaar en digitaal invulbaar bestand (via Canva met basis uitleg van Canva)

digitale hondentraining planner

Resultaten logboeken

Gedetailleerde informatie vastleggen over de vorderingen van je hond tijdens hondentrainingen, oefenen met je hond op commando's of wedstrijden met je hond. Cruciaal voor effectieve methoden en verbetering.
digitale hondentraining planner

Wedstrijdplanning

Ruimte om wedstrijden te plannen en strategieën uit te werken voor competitieve training. Specifieke doelen stellen. Met oog voor het welzijn van je hond (voor de fysieke en mentale gezondheid van je hond)
digitale hondentraining planner

Oefeningen & commando's stap voor stap

Stapsgewijze invullijsten voor het plannen en consistent aanleren van nieuwe vaardigheden, oefeningen en commando’s. Training wordt nog leuker! 
Printable a4 pdf hondentraining planner

Dit is waarom jij en jouw hond deze hondentraining planner digitaal willen gaan gebruiken vanaf vandaag:

 • Training en oefening templates: Stap-voor-stap handleidingen om nieuwe trucjes en commando’s te leren aan je hond. Waarbij ook oog is voor het welzijn van jouw hond, zodat je overbelasting voorkomt.
 • Competitie en wedstrijd voor honden planner: Plan en bereid je voor op aankomende wedstrijden of shows. Denk hierbij aan behendigheid wedstrijden met je hond, of een hondenshow et cetera.
 • Diverse logboeken: voor dagelijks gebruik of wekelijks, voortgangslogboeken, gewoonte trackers en meer
 • Doelen stellen met jouw hond: Stel maandelijkse, kwartaal- en jaarlijkse doelen om te zorgen dat je op koers blijft met de trainingen of oefeningen met je hond. Stap voor stap komen jij en jouw hond bij jullie trainingsdoelen, of voor de wedstrijden.
 • Gezondheid Trackers: Monitor de fysieke en mentale gezondheid van je hond. Op diverse pagina’s tijdens het in kaart brengen van trainingen en/of wedstrijden met je hond is oog voor de mentale en fysieke gezondheid van jouw hond. Heel belangrijk voor het welzijn van jouw hond.
 • Van takenlijsten tot notitie pagina's, onze planner heeft alles wat je nodig hebt.

null

Optimaliseer de training van je hond met deze digitale hondentraining planner

Ben je klaar om de training van je hond maar ook het welzijn van je hond naar een hoger niveau te tillen? Ontdek dan onze digitale hondentraining planner, speciaal ontworpen om jou en je hond te laten groeien tijdens trainingen, wedstrijden maar ook tijdens quality time samen.
Onze digitale planner is jouw ultieme hulpmiddel voor alles wat met hondentraining te maken heeft. Of je nu basiscommando's wilt oefenen, je voorbereidt op een wedstrijd met je hond, of gewoon wat quality time met je hond wilt plannen, deze planner maakt het eenvoudig en overzichtelijk.

Train je hond met plezier en focus met deze hondentraining planner

Kies jouw favoriete methode om de hondentraining planner te gaan gebruiken:

 • Printbare PDF (A4): Print je hondentraining planner en vul deze handmatig in voor een trainingssessie of voor een stappenplan om je hond een nieuw commando te leren, of stel jullie doelen op papier.
  OF:
 • Bewerkbaar + invulbaar in Canva (A4 formaat): Pas je hondentraining planner digitaal aan en gebruik deze onderweg. Inclusief een video met basisuitleg over het gebruik van Canva, zodat je direct aan de slag kunt! Dit bestand is ook uit te printen als PDF.
null

€ 2,95 (PDF) of € 3,95 (bewerkbaar in canva)

 • Houd je hond gezond en gelukkig met deze uitgebreide logboeken en planners, speciaal ontworpen voor jou als jij jouw hond effectief en met liefde wilt trainen en oefenen samen.

 • Bespaar tijd en verminder stress door gebruik te maken van de handige takenlijsten voor trainingen en de overzichtelijke planningen voor zowel jou als je hond.

 • Volg de voortgang van je hond op een leuke en georganiseerde manier met diverse trackers, zoals gezondheid, wandelingen en gewoontes. Zo kun je snel zien wat werkt en wat nog verbeterd kan worden.


Efficiënt trainen met je hond op een manier die past bij jou en jouw hond!

Inclusief de volgende pagina's:
Voorblad, hondentraining logboek, quality time logboek, dag, week en maand planning, voortgangslogboek, stap-voor-stap tot je doel komen per oefening of commando, wandel tracker, habit tracker, rustmomenten inplannen, doelen per maand/kwartaal/jaar, gezondheidscheck voor training, competitie/wedstrijd planner, takenlijst, resultaat tracker, notities


Ontdek de kracht van gestructureerd trainen met deze digitale hondentraining planner. Zet doelen, volg vooruitgang en zorg voor een evenwichtige ontwikkeling van je hond, allemaal op één plek in deze digitale planner, of een eenvoudig uit te printen PDF.

Beige invulbare hondentraining planner a4 pdf printable
Honden training planner voor resultaten van trainingen en wedstrijden

De voordelen van deze digitale hondentraining planner:

 • Het geeft overzicht aan jou en voor jouw hond: Van dagelijkse activiteiten tot jaarlijkse doelen, alles overzichtelijk georganiseerd.
 • Doelgericht trainen met de behoeftes van jouw hond als prioriteit: Stel specifieke doelen en volg de voortgang met onze gedetailleerde trackers.
 • Alles in een overzichtelijk document bij elkaar - 25 pagina's:  Trainingslogs, gezondheidstrackers en evenementplanning (zoals wedstrijden, trainingssessies, wandelingen en meer), allemaal geïntegreerd.
 • Kies de format die bij jou past: kies tussen een handige digitale versie van de hondentraining planner (aanpasbaar en downloaden via Canva, gratis versie met korte uitleg na aanschaf planner) of kies de printbare PDF.
 • Kies je voor de hondentraining planner digitaal dan kan je deze volledig aanpassen in Canva maar ook digitaal invullen. Canva is gratis te gebruiken. Ben je nieuw met Canva, geen probleem, je ontvangt een korte video met basis uitleg hoe je deze digitale planner kan gebruiken. Personaliseer je hondentraining planner volledig naar jouw behoeften.
 • Meer dan een lijstje bijhouden over trainingen, oefeningen, commando’s leren of wedstrijden, maar ook oog voor zowel de mentale als fysieke gezondheid van je hond.

Hondentrainer Planner PDF

Digitale hondenplanner hondentraining planner PDF
€ 2,95
 • Hondentraining planner A4 formaat
 • Je ontvangt een PDF bestand
 • 25 pagina's 
 • Eenvoudig op te slaan en uit te printen
 • Gebruik het eenvoudig keer op keer opnieuw
 • Print het uit voor iedere training, wekelijks of maandelijks om doelen te stellen, voor een wedstrijd of een stappenplan om je hond een oefening te leren
 • De hondentraining planner PDF is volledig zwart/witLet op! Je ontvangt een PDF bestand, deze is niet aan te passen! Wil je een aanpasbare trainingsplanner kies dan voor de variant van € 3,95 

Hondentraining Planner digitaal

Digitale hondentraining planner voor trainingen wedstrijden en oefeningen met je hond
€ 3,95
 • Hondentraining planner A4 formaat
 • 25 pagina's 
 • Je ontvangt een link naar een Canva bestand (tevens een korte uitleg hoe Canva werkt, deze planner is te gebruiken in de gratis versie van Canva)
 • Gebruik het eenvoudig keer op keer opnieuw
 • Pas jouw digitale hondentraining planner aan: verander het lettertype, de kleuren, voeg foto's toe
 • Eenvoudig digitaal in te vullen: via je computer, tablet of mobiel (via de app van Canva)
 • Sla je digitale hondentraining planner op, houdt deze bij digitaal
 • Eenvoudig om te zetten als PDF om uit te printen
 • De kleur van de digitale hondentraining planner die je krijgt is beige, je kan deze echter aanpassen in elke gewenste kleur!

Dit krijg je als digitaal product:

 • Een hondentraining planner die je steeds opnieuw kan blijven gebruiken voor verschillende doelen en momenten met jouw hond
 • Een hondentraining planner van maar liefst 25 pagina's!
 • Het is een digitaal product! Je ontvangt dus geen geprinte versie per post. Je ontvangt een link om je PDF bestand te downloaden en zelf te printen OF als je kiest voor de invulbare en aanpasbare trainingsplanner, ontvang je de link naar Canva
 • Inclusief de volgende pagina's:
  Voorblad, hondentraining logboek, quality time logboek, dag, week en maand planning, voortgangslogboek, stap-voor-stap tot je doel komen per oefening of commando, wandel tracker, habit tracker, rustmomenten inplannen, doelen per maand/kwartaal/jaar, gezondheidscheck voor training, competitie/wedstrijd planner, takenlijst, resultaat tracker, notities
 • Bespaar tijd en verminder stress door gebruik te maken van de handige takenlijsten voor trainingen en de overzichtelijke planningen voor zowel jou als je hond.

Dit gaan jij en jouw hond merken door het gebruik van de hondentraining planner:

Honden training planner digitaal

Gelukkigere hond en eigenaren

Door een gestructureerde planning, consistente trainingsoefeningen, heldere doelen en regelmatige monitoring van voortgang én de gezondheid van je hond zal deze hondentraining planner leiden tot meer voldoening voor zowel je hond als jou als begeleider/ eigenaar in jullie dagelijkse routine samen!
Honden training planner digitaal

Structuur en verbondenheid

Naast het bevorderen van consistente training helpt deze hondentraining planner ook bij het opbouwen van een sterke band tussen jou en jouw hond door gezamenlijke doelen na te streven.
Honden training planner digitaal

Optimaliseer de trainingssessies met je hond

Met gedetailleerde resultatenlogboeken, wedstrijdplanning, stap voor stap oefeningen & commando's, takenlijsten voor trainingen en doelstellingen per maand, kwartaal en jaar helpt deze digitale hondentraining planner jou als begeleider van je hond bij het consistent trainen van je hond en het behalen van jullie lange termijn ambities. Met oog voor de gezondheid van jouw hond. 
Honden training planner digitaal

Voordelen van de hondentraining planner

De Hondentraining Planner is een onmisbaar hulpmiddel voor jou als hondenbezitter als jij wilt trainen met je hond en/of wedstrijden wilt doen. Maar ook met oefeningen in huis is het een fantastisch hulpmiddel om te streven naar succes én plezier.Met 25 pagina's vol logboeken, planners, trackers en lijsten biedt deze hondentraining planner een gestructureerde aanpak om de voortgang en gezondheid van je hond te volgen en te verbeteren.

Een hondentraining planner speciaal voor jou en jouw hond

Iedere hond is uniek en verdiend een methode om te trainen, te oefenen, te wandelen et c. die past bij jouw hond! Daarom is onze planner ontworpen om flexibel en aanpasbaar te zijn, zodat deze past bij de specifieke behoeften en het tempo van jouw hond. Verbeter niet alleen de vaardigheden van je hond, maar ook jullie band door gestructureerde training en constante monitoring van het welzijn van jouw hond (zowel fysiek als mentaal)

Investeer in de toekomst met je hond

Vanaf slechts € 2,95 krijg je onbeperkt toegang tot de digitale planner. Start vandaag met een meer georganiseerde en doelgerichte aanpak voor de training en gezondheid van je hond.

Koop Nu - digitale hondentraining planner:

Veel gestelde vragen over hondentraining planner

Is dit een digitaal product of krijg ik het toegezonden?

Het gaat om een volledig digitaal product. Je hebt de keuze uit een PDF bestand, waarbij je het zelf kan printen. Of je kiest voor de digitale hondentraining planner waarbij je een link ontvangt naar een Canva bestand. Je kan dit volledig aanpassen naar jouw voorkeuren, zoals lettertype, kleur en foto’s toevoegen. Ook dan kan je het uitprinten.

Ik heb nog geen ervaring met Canva, is dit makkelijk te leren?

Ja, Canva is geen moeilijk programma. Bij je aankoop ontvang je een video met basisuitleg over hoe je jouw planner kan aanpassen zoals kleuren, lettertypes, digitaal invullen, pdf bestand ervan maken, foto’s toevoegen.

Zijn daar kosten aan verbonden om met Canva te werken?

Er is een betaalde en gratis versie van Canva. De digitale hondentraining planner is te gebruiken in de gratis versie van Canva.

Ik wil het graag geprint ontvangen, kan dat?

Nee dat is niet mogelijk. Je kan het zelf uitprinten, zo vaak als je wilt.

Kan ik het bestand aanpassen naar andere kleuren?

Als je kiest voor de digitale hondentraining planner die aan te passen is in Canva wel. Het PDF bestand is niet aan te passen, deze kan je alleen afdrukken en dan invullen

Geldt er een niet geld, goed terug garantie?

Nee, het gaat om een digitaal product. Zodra je het aangeschaft krijg je toegang tot het digitale product. Retour is hierdoor niet mogelijk. Online met je hond staat voor kwaliteit en ik vind klantenservice belangrijk. Loop je ergens tegenaan met je bestand, laat het dan weten, dan krijg je uiteraard hulp. Stuur een email naar info@onlinemetjehond.nl

Ik wil graag de PDF, maar in een andere kleur. Kan dat?

Ja dat kan. Stuur een e-mail naar info@onlinemetjehond.nl met je verzoek en het kleurnummer wat begint met #. Dan kan ik dit voor je maken. De kosten hiervoor bedragen € 3,95. Je kan dit ook zelf doen in het digitale bestand als je deze aanschaft. Je ontvangt een korte instructievideo over Canva waarbij ik je uitleg hoe je dit kan doen.