Genieten hond eigenaar steppen sporten

Over Online met je hond

Genieten met en van je hond en samen leren

Over Online met je hond

Genieten met en van je hond. En samen leren 

Online cursussen voor jouw hond bij Online met je hond Sharon en Fenne

Meer over Online met je hond:

Bij Online met je hond ben je aan het juiste adres om samen met jouw hond online deel te nemen aan workshops en cursussen.

Kernwaardes van Online met je hond:
- Ontspanning en stress verminderen voor een nog mooier leven van jouw hond
- Plezier voor jouw hond, plezier met de eigenaar
- Verbinding en de band tussen hond en eigenaar (nog meer) verbeteren
- Balans creëren, tussen lichaam en geest van jouw hond
- Van angst naar ontspanning voor iedere hond

Iedere hond kan deelnemen aan de workshops en cursussen*. Alles is zo opgebouwd dat jij samen met jouw hond thuis dit kan leren. 

Daarnaast is er een online community met gelijkgestemden die ook een cursus hebben gevolgd of aan het volgen zijn. Want samen leren is zoveel leuker. Maar ook samen genieten maakt het nog mooier. 

Een gelukkigere leven voor jouw hond, meer balans en verbinding met zichzelf maar ook met jou: zijn beste maatje! Verminderen van angst en stress, streven naar ontspanning en geluk. Daar staat Online met je hond voor. 

*Indien er contra-indicaties zijn staat dit aangegeven per cursus! Je kan dan niet deelnemen aan de desbetreffende cursus

Volg het dagelijks leven van Fenne & Sharon op Instagram ⤵️

Online met je hond Sharon en Fenne

Wie zijn Sharon & Fenne?

Ik ben Sharon van Mook, geboren (1984) en getogen in Noord-Brabant.  Al op hele jonge leeftijd was ik altijd met dieren bezig, en dan vooral honden en paarden. Gelukkig ook opgegroeid met deze dieren om mij heen. In 2016 ben ik natuurgeneeskunde voor dieren gaan studeren,  om echt mijn hart en passie te gaan volgen. Honden te gaan helpen. Tijdens mijn studietijd  ben ik mij gaan specialiseren in massage voor honden, shiatsu, reiki, spagyriek en natuurgeneeskunde. Daarnaast ben ik opgeleid om te werken met de biosensor en lecher-antenne. 


Mijn hond Fenne (2013) is een border collie en ontzettend gevoelig. Als ik eerlijk ben, ben ik dat zelf ook. En dat was soms lastig. Want hoe kon ik zo goed mogelijk voor hem zorgen? In 2015 ben ik aanraking gekomen met natuurgeneeskunde voor mijn andere hond  Boaz (die helaas niet meer leeft), en is het balletje voor mij gaan rollen. 

Fenne was heel erg angstig voor geluid, waren het eerst  harde geluiden, later werd dit erger naar normale leefgeluiden. Ook vond hij het lastig om alleen te blijven hierdoor. Hij had echt veel last van stress. En stress zorgt uiteindelijk ook voor gezondheidsklachten, en dat wilde ik voor zijn. 

Inmiddels leeft Fenne een heerlijk ontspannen leven, met stress op normale momenten, en kan hij steeds beter overweg met harde geluiden. Zelfs met onweer en vuurwerk is het goed onder controle. 
Fenne heeft dit bereikt samen met mij door de inzet van reiki, massage, suppletie en spagyriek. Maar vooral veel geduld en aandacht en begrip naar elkaar. Het heeft onze band nog intenser en hechter gemaakt. We begrijpen elkaar veel meer. 

Want het was geen gemakkelijke weg die ik samen met Fenne bewandeld heb. Fenne vond aanraking lastig, hij vond het lastig om mee te gaan naar school. Hij vond dit zo spannend, hij werd er angstig van en verstopte zich. Thuis kon ik wel met hem aan de slag. En zo konden wij mooie stappen maken met reiki en massage. En daarnaast de inzet van suppletie en kruiden. 

En dat gun ik jou ook! En jouw hond natuurlijk ook. En dat kan vanaf door het volgen van de juiste cursus! 

Welke opleidingen / cursussen heb ik gevolgd:
Kynocompleet / Dogs in Shape: Kynologisch massagetherapeut, Allround massagetherapeut, Shiatsu massagetherapeut, Reiki Master, modules: sportmassage, hotstone, kruidenstempel massage, Shiatsu en gedrag, Shiatsu en huidproblemen, balans en coördinatie, HD en ED en meer. Silverlinde: natuurgeneeskunde voor honden. Verder diverse modules / cursussen: ttouch voor honden en katten, bach bloesems, aroma therapie, homeopathie, Spagyriek, orthomoleculaire voeding (hond en humaan), biotensor, Lecher-Antenne en nog meer. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang vanaf nu de nieuwsbrief van Online met je hond (max. 2x per maand)! Blijf op de hoogte van nieuwtjes, tips en acties. 
Online cursus Shiatsu voor honden voor minder stress bij jouw hond