Het online consult voor jouw hond:
Laat het leven & de (levens)energie van jouw hond weer energetisch in balans komen

Een online energetisch consult met de inzet van de natuur- & Chinese Geneeskunde:
Blokkades opheffen + energetische balans voor jouw hond 🤍

Online consult voor honden voor een energetische balans

Na het online consult / de energetische behandelingen kan jouw hond dit gaan ervaren:

 • Minder stress ervaart, rustiger in gedrag is, minder rusteloos is, minder nerveus
 • Meer ontspanning ervaart in het dagelijks leven en in specifieke situaties
 • Minder somber is, beter in zijn of haar vel zit
 • Zijn plek in huis, in je gezin of in een roedel als prettig ervaart,zichzelf durft te zijn
 • Een betere balans in zijn lichaam heeft, minder hyperactief is
 • Meer zelfvertrouwen heeft, minder snel afgeleid is, emotioneel stabieler
 • Minder fysieke ongemakken c.q. minder tot geen pijn heeft, een betere spijsvertering heeft waardoor jouw hond minder diarree of obstipatie heeft, minder overgeven. Hormonaal beter in balans et cetera. 
 • Minder gezondheidsongemakken heeft in het algemeen
 • Het zelfgenezend vermogen van jouw hond wordt geactiveerd, waardoor jouw hond veerkrachtiger wordt
 • Weer trainbaar is zodat je aan (ongewenst) gedrag kan werken
 • Minder angstig is, voor geluiden (zoals vuurwerk of onweer), voor aanrakingen, in bepaalde situaties, minder angstig is maar de oorzaak is onbekend

  Door  het energetisch consult is dit mogelijk! Daarnaast ga jij ook jouw hond na de online behandeling ondersteunen. Waardoor jullie band ook nog hechter wordt, naar een volgend niveau gaat. Jullie gaan dit samen doen. Het samen ondersteunen kan komen door de inzet van Spagyriek of door het behandelen van een aantal acupressuurpunten bij jouw hond na de behandeling.

  Het doel van het online consult met de energetische behandeling voor jouw hond is:

  De gezondheid van jouw hond verbeteren, waardoor je dier zowel fysiek als emotioneel beter in zijn of haar vel zit. Dit komt jullie band nog meer ten goede! Daarnaast is je hond vaak weer beter benaderbaar, er is begrip en het dier is vaak weer meer trainbaar. Jullie band en liefde wordt versterkt. Samen meer in balans en meer verbinding. Daarnaast wordt het zelfgenezend vermogen van jouw hond geactiveerd, waardoor het lichaam veerkrachtiger reageert op prikkels. 
Online consult voor honden voor meer verbinding

De basis van het online consult: een energetische balans bij jouw hond krijgen

Het is ontzettend belangrijk dat energie vrij kan stromen in het lichaam van jouw hond. Energie is van levensbelang. Als energie niet vrij kan stromen ervaart jouw hond ongemak, wat wij vaak zien als het uiten van symptomen. Er kan sprake zijn van ophoping van energie of blokkades waardoor het niet mogelijk is dat energie vrij kan stromen. Hierdoor kan je hond last hebben van: minder energie, angstiger, ontstekingen, minder opname voedingsstoffen, et cetera.


Energie hoort vrij te stromen door het lichaam bekeken vanuit de Chinese geneeskunde en een energetische visie. Het stroomt dan vrij door de meridianen van jouw hond, maar ook door de acupressuurpunten.

Tijdens het online consult staat jouw hond als individu centraal! Wie is jouw hond en waarom laat jouw hond klachten zien? Dit kan komen door een emotionele disbalans, maar ook door een fysiek ongemak. Vaak is het een combinatie van de diverse lagen van het lichaam van jouw hond waar een disbalans in zit: alles is namelijk met elkaar verbonden.

Het energetisch consult draait dus om jouw hond. We gaan op zoek naar de disbalans en deze disbalans gaan we oplossen of zo goed als oplossen. Zie het als het afpellen van een ui: steeds komen we een laag dieper. Iedere keer dat jouw hond behandeld wordt, gaan er weer 1 of meerdere lagen af van de 'schil' en komen we dieper tot de kern: de kern van wie jouw hond in basis is!

Daar zit de kracht tot de oplossing voor jouw hond die fijn in zijn of haar vel zit:

 • een individuele persoonlijke aanpak
 • het zo veel mogelijk opheffen van energetische blokkades op diverse lagen van het lichaam
 • het laten stromen van energie waardoor er minder blokkades zijn
 • het zelfgenezend vermogen van jouw hond wordt geactiveerd, waardoor jouw hond veerkrachtiger wordt
 • het creëren van een nieuwe balans die op dat moment het beste is voor jouw hond. Een balans die tot stand komt door een combinatie van de verschillende lagen van jouw hond: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch.

  Alles is energie! Daarom werkt het online consult op afstand ook zo goed. Je kan je namelijk afstemmen op energie op afstand, juist omdat alles met elkaar verbonden is. 
Een behandeling vanuit huis voor jouw hond door een online consult

Jouw hond wordt holistisch behandeld!

Vanuit diverse invalshoeken: natuurgeneeskunde + Chinese Geneeskunde + energie + kruiden = streven naar een zo goed mogelijke balans in de lagen van het lichaam van jouw hond: fysiek, mentaal, emotioneel & energetisch 

Wat kan je verwachten bij je hond na de energetische behandeling?

 • Meer rust, meer ontspanning maar ook meer balans in lichaam en geest
 • Jouw hond staat weer meer open voor contact met jou en zijn of haar omgeving
 • Verminderen of opheffen trauma waardoor jouw hond weer vrijer kan leven
 • Jullie band wordt hechter, er is meer begrip voor elkaar. Jij leert jouw hond ook nog beter kennen door de antwoorden op vragen die je krijgt naar aanleiding van de energetische doormeting
 • Sneller herstel na een angstig of stressvol moment
 • Het zelfgenezend vermogen van jouw hond wordt geactiveerd, waardoor jouw hond veerkrachtiger wordt
 • Jouw hond wordt weer trainbaar: gedrag wat er al lange tijd is (soms zelfs jaren) dient omgebogen te worden. Dit gaat stap voor stap, hier is geen quick fix voor. Ook niet na de energetische behandeling. Jouw hond staat wel weer open om te leren, maar gedragsverandering dien je wel te trainen en je hond hierbij te helpen / ondersteunen. Gedragsverandering dien jij samen met jouw hond te doen, stap voor stap (eventueel begeleid door de juiste persoon)
 • Indien nodig: weten welke suppletie/ spagyriek passend is voor jouw hond! Niet meer zoeken wat passend is, maar duidelijke antwoorden krijgen.

  De energetische behandelingen die worden gegevens tijdens en na het online consult worden verdeeld over 5 weken. In deze periode zal je verandering gaan merken bij je hond. Dit gaat stap voor stap, week voor week. Het kan (helaas) voorkomen dat je hond een oude klacht of eerder gedrag (tijdelijk) weer laat zien. Dit hoort bij het proces. Jouw hond gaat weer door die fases heen om te kunnen helen. Houdt hier rekening mee met het boeken van een energetische behandeling. 

Reviews:

Roxy review energetische behandeling

Ik ben een jackrussel, toen de behandeling begon nog net geen jaar oud. Ze wilde heel slecht eten tot helemaal niet en alleen uit de hand het sliep binnen eigenlijk alleen maar zat weinig energie in was erg angstig en kon niet alleen zijn. toen kwam ik een advertentie van Sharon tegen op Facebook en heb haar gemaild toen een afspraak gemaakt en dit gaat via ZOOM, wat voor roxy fijn was. Ze verbleef in haar eigen omgeving, en ze had roxy behandeld aan de hand van een foto. Daar was uit gekomen dat haar darmen niet goed waren en dat ze een trauma had van een melktand trekken. Sharon Is haar voor 6 weken gaan behandelen en in die 6 weken zag ik een heel andere Roxy te voorschijn komen het leek wel of ze uit haar cocon kwam ze eet weer goed zelfs uit de bak en het alleen zijn gaat ook goed. Ze is erg actief in huis en er buiten wil tijdens het wandelen steeds voor mij werken. Ze is zo blij en vrolijk dit had ik nooit durven dromen, het is echt te moeite waard om hier in te investeren je band word zoveel mooier een hond die weer happy ,word hoe mooi is dat 

Gr Sandra en Roxy 
Energetische behandeling online voor honden review mylo

Lieve Sharon

Ik wilde je heel erg bedanken dat je mij zo goed geholpen heb.

Toen mij baasje mij ging aanmelden bij jou ging het niet goed met mij. Ik liep niet meer ik huis at niet meer en dronk ook bijna niet meer. Mijn baasje was al meerdere keren met mij bij de dierenarts geweest maar die konden niet vinden wat er met mij aan de hand was. Door jou behandelingen ben ik weer helemaal mezelf. Ik loop weer rond met mijn staart in de lucht. Ik eet en drink weer goed en kan weer lekker rond springen. Mijn baasje is ook super blij dat ik mezelf weer ben. Ik ben ook dankbaar dat je mijn half broertje behandel. En ik zal jou zeker aanbevelen bij mijn andere hondenvrienden.

Heel veel liefs en een poot van Mylo

Ontvangen per mail :
De zoom meeting heb ik als heel prettig ervaren en ik vond rust in jouw antwoorden en tips.

Ik ben heel blij met deze energetische consult, want Bram is vele malen vrolijker en ontspannen. Boeffie komt weer terug
Ik merk echt dat hij vrolijker is, veel meer zijn rust neemt. Je merkt zeker wel wanneer de bouw rustig is, dan 'mag' hij ook rusten, maar elk geluidje daar reageert ie niet meer zo heftig op gelukkig.
Dus al met al, vind ik dat er veel vooruitgang is bij Bram en ik mag hem helpen.

Bedankt dat jij die 6 weken ook 1 maal per week Bram heb geholpen, het heeft veel goeds gebracht.

 Super bedankt voor alles wat je doet. Miranda & Bram
Ontvangen per mail:
Ik ging naar Sharon toe omdat mijn hond Senna huilde na de dood van haar zusje. Senna was een jaar oud maar had al veel meegemaakt doordat ze gedumpt was door haar oude baasje. Toen ik haar kreeg keek ze altijd zielig. Inmiddels is ze door al mijn aandacht en ook door de behandelingen van Sharon een heel blij hondje. Tijdens de behandeling ging ze voor het eerst op haar rug liggen. Ik leerde dat honden dat alleen doen als ze zich echt veilig voelen. Nu ligt Senna dagelijks heerlijk op haar rug! Ik ben Sharon dankbaar voor de sessie en voor de nazorg!


Amber & Senna

De basis van de energetische behandeling voor jouw hond 

Energetisch consult voor honden online op afstand

Meer balans in emoties, lichaam en energetisch

Door het (zo veel mogelijk) opheffen van blokkades op diverse delen van het lichaam van jouw hond gaat de energie weer stromen waardoor jouw hond beter in zijn of haar vel komt te zitten
Energetisch consult voor honden online op afstand

Individuele behandeling van jouw hond

Jouw hond is uniek! Daarom wordt jouw hond ook zo behandeld: een behandeling uitgemeten op jouw hond. Iedere behandeling is daarom anders, maar passend bij jouw hond als individu

Energetisch consult voor honden online op afstand

Alle lagen van het lichaam worden behandeld

Lichaam & geest zijn met elkaar verbonden en worden tijdens het energetisch consult behandeld. Waardoor het weer gaat stromen en fysieke en mentale delen in balans komen. PLUS daarmee ook energetisch en emotionele balans
Energetisch consult voor honden online op afstand

Behandeling op afstand: voordelen voor jouw hond

Alles is energie en daarom kan jouw hond op afstand behandeld worden met acupressuur, Reiki en energetisch. De consulten gebeuren via een Zoom meeting. Geen vreemde handen aan het lichaam van jouw hond, niet hoeven reizen of wachten in een wachtruimte met anderen. 
Energetisch consult voor honden online op afstand

Inzet van passende methodes of middelen voor jouw hond

Er wordt gemeten wat passend is voor jouw hond: een Reiki behandeling, een Shiatsu behandeling eventueel icm suppletie of de inzet van een kruidentinctuur als Spagyriek? De inzet van Bach Remedies? Of alleen Shiatsu
Energetisch consult voor honden online op afstand

Ook jij speelt een belangrijke rol ná de behandeling

Na de energetische behandeling kan jij, indien mogelijk bij jouw hond, zelf aan de slag gaan met jouw hond: je krijgt maximaal 3 acupressuurpunten in je verslag uitgelegd (met foto's).

De onderdelen van het online consult / energetische behandeling

 • Het begint met een 1e afspraak te maken en het invullen van een intake formulier & aanleveren foto van jouw hond. Je kan kiezen voor een 1e afspraak met of zonder Zoom meeting. De behandelingen voor jouw hond zijn hetzelfde. 
 • Voorbereiding gedaan door mij (Sharon): meten wat jouw hond nodig heeft, waar zitten de blokkades? 
 • Als jij een Zoom meeting erbij boekt, dan bespreken we tijdens het online consult in het kort de energetische doormeting (vooraf ontvang je al een concept verslag van de metingen, neem deze voor onze afspraak al door) en doe ik op afstand: indien mogelijk een Shiatsu behandeling (behandelen acupressuurpunten en meridianen), opheffen energetische blokkades en bespreken we de mogelijke inzet van suppletie, Bach Bloesems, Spagyriek. Na onze afspraak geef ik jouw hond direct nog een korte Reiki behandeling van circa 3-5 minuten. 
 • Na het consult ontvang je een verslag met de metingen. Tevens krijg je een advies voor eventuele inzet van suppletie of het fantastische middel Spagyriek.
 • Indien dit past in de behandeling van jouw hond, en jij en jouw hond staan er voor open: ontvang je 3 specifieke acupressuurpunten uitgelegd in je verslag (foto's) zodat jij jouw hond gaat ondersteunen met de inzet van deze acupressuurpunten.
 • In totaal zal jouw hond 5 weken op rij behandeld worden door mij (Sharon).

  De energetische behandeling vindt op afstand plaats! Omdat alles energie is, is afstand dan ook te overbruggen en kan je dus jouw hond laten behandelen op afstand. Energie is namelijk overal, op de energie van jouw hond kan afgestemd worden en daarom is behandeling op afstand ook mogelijk. 


De energetische behandeling is exclusief geadviseerde suppletie, Bach Bloesems of Spagyriek

De energetische behandeling van jouw hond = uniek, waardevol & transformerend voor jouw hond: individueel & holistisch behandeld

Energetisch consult online met je hond energy is key

Behandel maximaal 3 acupressuurpunten ná de energetische behandeling:

Na het online consult of alleen de energetische behandeling ga jij (indien jij dit zelf wenst en het passend is voor jouw hond) nog een aantal weken door met behandelen. Dit kost jou niet veel tijd, maar de winst is enorm: je gaat je eigen hond verder ondersteunen.

Je kan er voor kiezen om na de online behandeling jouw hond zelf te gaan ondersteunen met de inzet van acupressuurpunten. Je ontvangt na het consult een stap voor stap uitleg per video (video met algemene uitleg over acupressuur) en foto's hoe jij jouw hond kan gaan ondersteunen voor circa 6 weken na de online behandeling. Je ontvangt maximaal 3 acupressuurpunten, deze acupressuurpunten zijn van onschatbare waarde voor jouw hond en passen perfect bij jouw hond. 

LET OP! Het is niet altijd mogelijk om een Shiatsu massage en acupressuurpunten in te zetten bij jouw hond. Dit kan komen omdat jouw hond er niet voor openstaat, dat jouw hond aandoeningen heeft waardoor het niet veilig is, of je wilt dit zelf niet toepassen bij jouw hond. Dat is niet erg! Ook dan is de energetische behandeling mega waardevol! We gaan voor de best passende optie voor jou en jouw hond. 

Natuurgeneeskunde bij online consult voor honden door Spagyriek

De inzet van Spagyriek:

Spagyriek is een alchemistische plantgeneeskunde, waarbij er door middel van tincturen bewustzijn en balans gecreëerd wordt bij je hond. Je hond neemt voor enkele weken dus een middel (op maat gemaakt) in. Er wordt een nieuwe balans gemaakt bij alle lagen van het lichaam van jouw hond!

Door het gebruik van Spagyriek als middel, wat je eenvoudig aan je hond kan geven, worden ook alle lagen van het lichaam behandeld. Het Spagyriek middel wordt op maat gemaakt voor jouw hond zodat precies de lagen behandeld worden die belangrijk zijn van jouw hond: het gaat dan om emoties, lichamelijk, organen, energetisch en zelfs het verleden speelt een rol! Jouw hond gaat als het ware terug in de tijd om op die manier vanuit de kern te gaan helen

Spagyriek is veilig inzetbaar naast medicatie, maar ook bij veel aandoening waarbij de inzet van suppletie en/of een Shiatsu behandeling niet veilig ingezet kan worden.

Het online consult en de energetische behandeling is exclusief de kosten van Spagyriek en/of andere suppletie, dus exclusief middelen

De energetische behandeling voor jouw hond bestaat uit deze stappen:

Online consult Online met je hond energetisch angst verminderen vuurwerk stress gezondheid

Maak een afspraak voor de 1e energetische behandeling voor jouw hond, eenvoudig via de agenda

Via deze pagina (iets naar beneden scrollen) kan je direct een 1e afspraak inplannen! Volg de stappen en geef je gegevens door. Kies de dag en tijdstip waarop jij wenst dat jouw hond behandeld gaat worden. Vervolgens kom je op de betaalpagina uit (je dient direct te betalen). Geef hierbij aan of je extra opties wenst:

- Energetische behandeling + Zoom meeting met mij
- Persoonlijke video met uitleg over de acupressuurpunten voor jouw hond
- Breidt de Reiki sessies uit, van 3-5 minuten naar 15 minuten

Online consult Online met je hond energetisch angst verminderen vuurwerk stress gezondheid

Daarna ontvang je het intake formulier en verdere uitleg

Je ontvangt zo spoedig mogelijk jouw intake formulier en uitleg over hoe het verder gaat. Je ontvangt uitleg over de energetische behandeling van jouw hond en het intake formulier en hoe je het beste een recente foto van jouw hond kan aanleveren.
Online consult Online met je hond energetisch angst verminderen vuurwerk stress gezondheid

Vul het intake formulier zo volledig mogelijk in en stuur deze retour samen met een recente foto van jouw hond, minimaal 5 dagen voor de 1e afspraak voor jouw hond

Vul het intake formulier (word document) zo volledig mogelijk in, sla deze op en mail deze retour. Stuur tevens een recente foto van jouw hond mee. Mail dit naar info@onlinemetjehond.nl. 

Deze gegevens dienen minimaal 5 dagen voor onze online meeting bij mij binnen te zijn. 

Online consult Online met je hond energetisch angst verminderen vuurwerk stress gezondheid

Voorbereiding door mij Sharon

Ik ga jouw hond doormeten aan de hand van de ontvangen foto. Er zal een energetische meting plaatsvinden op emoties en lichamelijk niveau, wat speelt er bij jouw hond op dit moment? Daarnaast wordt er suppletie doorgemeten om te kijken of jouw hond iets nodig heeft (het consult is exclusief eventueel geadviseerde middelen). Tevens zal er uitgebreid energetisch gemeten worden bij jouw hond op de TCM, de Chinese geneeskunde en Spagyriek. Indien mogelijk worden er ook maximaal 3 acupressuurpunten voorbereid die jij zelf bij jouw hond kan gaan inzetten ná de energetische behandeling.

Je ontvangt uiterlijk op de dag van het online consult een concept verslag met de metingen over jouw hond. Neem dit verslag al door voor onze afspraak. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden over de metingen bespreek dit dan tijdens het consult. 

Online consult Online met je hond energetisch angst verminderen vuurwerk stress gezondheid

Indien je met Zoom sessie boekt: onze online sessie duurt maximaal 30-40 minuten

 • In het kort de metingen doornemen die je al gelezen hebt, je kan vragen stellen hierover (maximaal 20 minuten)
 • Behandeling op afstand (circa 15 minuten)
 • Energetische behandeling voor jouw hond met opheffen blokkades
 • Shiatsu massage op afstand met behandeling meridianen en acupressuurpunten (indien dit mogelijk is bij jouw hond, bij sommige aandoeningen is dit niet mogelijk)
 • Uitleg over jouw rol na de behandeling: indien mogelijk & gewenst het inzetten van  maximaal 3 acupressuurpunten zodat jij jouw hond blijft begeleiden de komende weken
 • Eventueel advies over in te zetten suppletie of Spagryiek
  Let op! Het consult is altijd exclusief de kosten voor geadviseerde middelen.
  Aanvullend na onze afspraak geef ik jouw hond nog 3-5 minuten Reiki (dit doe ik zonder camera)
Online consult Online met je hond energetisch angst verminderen vuurwerk stress gezondheid

Je ontvangt jouw verslag binnen 48 uur na onze 1e afspraak/ 1e behandeling van jouw hond

Binnen 48 uur na de 1e energetische behandeling ontvang jij:

 • Een verslag van het consult en de energetische metingen
 • Eventueel advies over in te zetten suppletie met dosering of het stappenplan voor Spagyriek
 • Indien mogelijk & gewenst: een video met uitleg over het zelf gaan behandelen van maximaal 3 acupressuurpunten, hoe doe je dit? Foto's van de speciaal geselecteerde acupressuurpunten voor jouw hond vind je terug in het verslag. 

De daaropvolgende 4 weken zal ik jouw hond energetisch gaan behandelen en een korte Reiki sessie geven (3-5 minuten) op dezelfde dag van de week als onze 1e afspraak. In totaal krijgt jouw hond dus 5 energetische behandelingen. 

Dit kan het online consult voor jouw hond gaan betekenen:

Emotioneel/ mentaal:

 • minder angst, meer rust, veiligheid en geborgenheid bieden
 • meer ontspanning, minder stress
 • beter balans in het lichaam, zowel emotioneel als fysiek
 • meer levenslust, vitaler, gezonder, fitter
 • meer geaard zijn, energetische blokkades weghalen of verminderen
 • algehele gezondheid verbetert
 • Trauma's en angsten verminderen of zelfs helen

  En fysiek beter in hun vel zitten:
  • Minder spijsverteringsklachten zoals diarree, obstipatie, winderigheid, rommelende buik
  • Minder pijn in het lichaam, in de gewrichten, in de oren, ogen, gebit etc. Ondersteuning bij hormonale disbalans.

  • Samenvattend:
   De gezondheid optimaliseren! Zowel emotioneel, mentaal als fysiek. Als een dier fysiek minder pijn heeft, zorgt dit ook voor emotioneel meer balans en stabiliteit!

Helaas, deze honden kan ik niet behandelen:

Heeft jouw hond last van epilepsie, kanker, ernstige gedragsproblemen of loopt jouw hond bij een specialist, dan is de kans groot dat ik jouw hond niet kan behandelen. Je mag altijd een mail sturen om te kijken of ik iets voor jouw hond kan betekenen. Ook bij hele ernstige allergieën heeft een energetische behandeling niet altijd effect. Houdt hier dus rekening mee!

Wil je toch jouw hond ontspanning en rust gunnen, overweeg dan een Reiki sessie te boeken. Klik hier voor meer informatie. Beter worden kan niet altijd, wellicht wel de situatie wat verzachten. 


Honden en gedrag

(ongewenst) Gedrag wat jouw hond al lange tijd laat zien, dient omgebogen te worden naar gewenst gedrag. De energetische behandeling zorgt ervoor dat jouw hond trauma's achter zich laat, minder angstig wordt en/of stress heeft. Waardoor gedragsverandering weer mogelijk wordt. Je dient deze gedragsverandering echter wel te trainen met jouw hond, stap voor stap (eventueel met de juiste hulp). 


Daarnaast kan het zijn dat je tijdens de 5 weken behandelen merkt dat oud gedrag of oude klachten tijdelijk terugkomen. Helaas is de energetische behandeling ook geen 100% garantie dat ik iedere hond kan helpen, heel soms reageert een hond er nauwelijks op. 

De mogelijkheden voor behandelen

Geen Zoom meeting

Energetische doormeting + behandeling op afstand

€ 67,-
  • Doormeting van jouw hond als individu: fysiek, mentaal, spiritueel, energetisch
  • Doormeting van jouw hond als type volgens de Chinese geneeskunde, meridianen & acupressuurpunten doormeten op eventuele blokkades
  • Doormeting van Spagyriek en suppletie voor jouw hond
  • Behandeling op afstand: korte Reiki sessie (3-5 minuten), energetische blokkades opheffen, indien mogelijk Shiatsu behandeling op afstand
  • Uitgebreid verslag na de behandeling van de metingen met een advies voor eventuele inzet van suppletie of Spagyriek
  • Indien mogelijk en gewenst: 3 acupressuurpunten ter ondersteuning van jouw hond met foto's & uitleg
  • 5 weken behandeling op afstand door Sharon (1x per week)
  • Plan de 1e behandeling voor jouw hond in via onderstaande knop. Je ontvangt binnen 24 uur het intake formulier en meer informatie voor het aanleveren van de foto. 

Met Zoom meeting

Online energetisch consult + behandeling op afstand 

€ 87,-
 • Doormeting van jouw hond als individu: fysiek, mentaal, spiritueel, energetisch
 • Doormeting van jouw hond als type volgens de Chinese geneeskunde, meridianen & acupressuurpunten doormeten op eventuele blokkades
 • Doormeting van Spagyriek en suppletie voor jouw hond
 • Behandeling op afstand: korte Reiki sessie (3-5 minuten), energetische blokkades opheffen, indien mogelijk Shiatsu behandeling op afstand
 • Uitgebreid verslag na de behandeling van de metingen met een advies voor eventuele inzet van suppletie of Spagyriek
 • Indien mogelijk en gewenst: 3 acupressuurpunten ter ondersteuning van jouw hond met foto's en uitleg
 • Inclusief een Zoom meeting van maximaal 30 minuten
 • Kort doorspreken metingen tijdens de Zoom meeting
 • Live behandeling op afstand van jouw hond tijdens de Zoom meeting
 • 5 weken behandeling op afstand door Sharon (1x per week)
 •  Plan jouw afspraak in via onderstaande knop. Je ontvangt binnen 24 uur het intake formulier en meer informatie voor het aanleveren van de foto van je hond.

Wat is een biotentor?

In de voorbereiding voor het online consult wordt jouw hond doorgemeten met de biotensor. Hierdoor kan er gekeken worden waar er een disbalans in het lichaam van jouw hond zit. Ook tijdens het online consult zie je mij werken met de biotensor.

Een biotensor is een meetinstrument waarmee ook diverse zaken getest kunnen worden. De biotensor meet namelijk de energetische frequenties in het lichaam, en indien daar kleine afwijkingen in meetbaar zijn, zie je dat terug door de biotensor. De biotensor kan alleen vragen beantwoorden met ja of nee. Indien de vraag een ja als antwoord heeft voor jou, wijzigt jouw energetische frequentie niet, en zal de biotensor een ja als antwoord geven. Indien het een nee is, zorgt dit voor een (energetische) stressreactie in je lichaam, en geeft de biotensor een nee aan.


Met een biotensor kan ik werken op afstand door de energie van jouw hond op te pikken (of af te stemmen op de energie van jouw hond) door een recente foto. Alles is energie, alles is met elkaar verbonden dus afstand speelt geen rol! 

Online cursussen voor jouw hond bij Online met je hond Sharon en Fenne

Wie behandeld jouw hond?

Ik ben Sharon, met een passie voor honden! Nadat mijn eigen hond Fenne al van pup af aan erg snel bang was, en daar ook in bleef hangen, ben ik hulp gaan zoeken. Op mijn pad kwam toen de natuurgeneeskunde en niet veel later de Chinese Geneeskunde. Ook ben ik opgeleid in massage voor honden en Shiatsu. Ik ben mij steeds verder gaan specialiseren met daarbij ook energetisch werken zoals Reiki. En heb ik mij verdiept in de inzet van Spagyriek bij honden. Inmiddels behandel ik honden op een hele specifieke manier namelijk door de combinatie van dit alles: werken op afstand zodat jouw hond fijn vertrouwd thuis is bij jou zonder dat ik met mijn vreemde handen aan jouw hond kom. Een energetische balans maak ik door de inzet van de biotensor icm de kennis van Spagyriek, emoties van honden, de Chinese en natuurgeneeskunde en door mijn werk als Reiki Master. 


Het blijkt een gouden combinatie te zijn! Ik behandel met veel plezier, passie en liefde jouw hond vanuit een holistische visie door op een energetische wijze meerdere lagen van hondenlichaam te behandelen. 

Daarnaast doe ik het samen met jou! Jij als begeleider van jouw hond bent zo belangrijk in het leven van jouw hond, dat ik jou graag betrek in dit proces. Vandaar dat ik jou de mogelijkheid biedt om na de online behandeling zelf nog aan de slag te gaan met jouw hond. Op een veilige en verantwoorde manier! 

Meer over Fenne en mij lees je op de pagina over ons. 

Online consult met een individuele behandeling voor jouw hond

De kracht van jouw hond als een individu behandelen

Bij Online met je hond & Energy is Key wordt er niet gewerkt met een standaard methode. Tijdens het online consult worden wel een aantal behandelingen uitgevoerd: Reiki en energetisch blokkades opheffen. Indien mogelijk wordt er een Shiatsu behandeling op afstand gegeven. 


Allemaal passend bij jouw hond als individu! Jouw hond wordt vooraf doorgemeten met een biotensor en wordt afgestemd op de energie van jouw hond.

Daar zit de kracht van de consulten bij Online met je hond & Energy is Key door Sharon: een individuele benadering en behandeling van jouw hond.

Iedere hond is een prachtig individu met zijn of haar eigen (ziekte) geschiedenis, activiteiten in het leven, wensen, emoties en behoeftes. Daar past geen standaard behandeling bij. 

Jouw hond is uniek, dus iedere hond verdiend zijn eigen behandeling en doormeting. Jouw hond wordt dus als uniek individu bekeken en behandeld. Daar zit de kracht in. 

Maak direct een afspraak via onderstaande knop:

Vervolg behandelingen

Na jouw hond 5weken lang iedere week behandeld te hebben, is het mogelijk om daarna jouw hond minder vaak te gaan behandelen maar wel preventief! Na deze periode van 5 weken behandelen ontvang jij meer informatie over deze preventieve manier van energetisch behandelen bij jouw hond. 

Verslag Energetisch online consult Energy is Key online met je hond

Is alles op te lossen met deze manier van werken? En hoe zit het met gedragsproblemen?

Nee, met alternatieve geneeskunde kan veel, maar zeker niet alles. Bepaalde zaken kunnen alleen door reguliere artsen, fysiotherapeuten, osteopaten etc worden behandeld, en dan zal ik je ook doorsturen met je hond. Ik ken mijn beperkingen en zal hier ook naar handelen. En dat houdt concreet in dat ik hierover eerlijk tegen je zal zijn. Vaak blijkt dit al uit je ingevulde intake formulier. Ik zal, indien nodig, daarover contact met je opnemen.


Behandelen van gedragsproblemen
Ik ben geen gedragstherapeut, dus ik kan weinig tot geen advies over complexe gedragsproblemen. Dat is ook niet de insteek van het online energetisch consult. Wel kan het zo zijn dat na het energetisch consult jouw hond weer openstaat om te leren, omdat jouw hond minder angstig is, of omdat jouw minder tot geen pijn meer heeft. Na het energetisch consult ga je merken dat jouw hond een nieuwe balans krijgt. Hierdoor kan het zijn dat bepaalde gedragsproblemen of ongemakken minder worden. Echter is het niet zo dat altijd alles opgelost kan worden: gedrag wat jouw hond jaren heeft vertoond dient omgebogen te worden naar wenselijk gedrag. Dit dien jij met jouw hond te trainen en te oefenen stap voor stap. 

Twijfel je of ik jou en jouw hond kan helpen, neem dan contact op (info@onlinemetjehond.nl) of via onderstaand formulier. Dan kijken we samen of een online consult via Online met je hond & Energy is Key het antwoord is voor jouw hond. Er zijn uiteraard ook aandoeningen die ik niet behandel zoals kanker en epilepsie

Heb je nog vragen over deze behandeling voor jouw hond? Neem dan contact op met mij via onderstaand formulier:

Veelgestelde vragen Online consult: Energetische doormeting + behandeling op afstand

Bied je het online energetisch consult ook voor mensen of andere dieren aan?

Het online consult zoals deze op de website van Online met je hond & Energy is Key te lezen is, bied ik alleen voor honden aan. Aangezien ik voor honden heel uitgebreid ben opgeleid.
Voor mensen bied ik een aangepast consult aan, dus jij als eigenaar kan samen met jouw hond een consult boeken. Jij als eigenaar krijgt dan ook een energetische behandeling, Reiki en een Spagyriek doormeting. Eventueel kan voeding. doorgemeten worden. Maar bij mensen, en andere dieren dan honden, wordt geen Chinese Geneeskunde toegepast, en ook geen suppletie geadviseerd. Voor andere dieren waarbij dit toepasbaar is zijn katten en paarden.
Voor meer informatie mail naar info@onlinemetjehond.nl

Kan alles op afstand behandeld worden?

Nee dit kan niet. Ik zal hier dan ook eerlijk in zijn wanneer dit niet kan. Vaak blijkt dit al uit je ingevulde anamnese formulier. Ik zal dan contact met je opnemen. Wellicht kan ik je wel gerichter doorsturen naar bijvoorbeeld een dierenarts, osteopaat, fysiotherapeut etc.

Wat houdt een doormeting in?

Omdat alles energie is, kan er op afstand metingen worden gedaan door middel van een biotensor en/of lecher-antenne. Dit gebeurt door middel van een foto van jouw hond.
Een biotensor is een meetinstrument waarmee ook diverse zaken getest kunnen worden. De biotensor meet namelijk de energetische frequenties in het lichaam, en indien daar kleine afwijkingen in meetbaar zijn, zie je dat terug door de biotensor. Ik werk op dit moment alleen op een recente digitale foto.
Een lecher-antenne is ook een meetinstrument, maar werkt net anders dan een biotensor. Met een lecher-antenne werk je met diverse frequenties die meten in het lichaam of er een disbalans is. Je kan onder andere weefsels doormeten, organen, meridianen etc.

Wat dien ik aan te leveren voor een doormeting / consult?

Je ontvangt na het maken van de afspraak een afspraak bevestiging, maar ook een aparte mail met het intake formulier. Dit intake formulier dien je zo volledig mogelijk in te vullen en retour te sturen, samen met een recente foto. Dit mag per email of dm via social media. Lukt dit niet, dan kan het eventueel via Whatsapp. Maar alles staat uitgelegd in de email die je krijgt. Heb je toch nog vragen, dan mag je mij altijd mailen.

Wat is een biotensor?

Een biotensor is een meetinstrument waarmee ook diverse zaken getest kunnen worden. De biotensor meet namelijk de energetische frequenties in het lichaam, en indien daar kleine afwijkingen in meetbaar zijn, zie je dat terug door de biotensor. De biotensor kan alleen vragen beantwoorden met ja of nee. Indien de vraag een ja als antwoord heeft voor jou, wijzigt jouw energetische frequentie niet, en zal de biotensor een ja als antwoord geven. Indien het een nee is, zorgt dit voor een (energetische) stressreactie in je lichaam, en geeft de biotensor een nee aan.

Moet ik altijd Spagyriek of suppletie kopen?

Nee dat hoeft niet. Het is niet altijd nodig namelijk. In het verslag kan je het nalezen, en ook tijdens het consult zelf geef ik je een advies. Je mag zelf bepalen of je wel of niet het middel koopt. Ook ontvang je een prijsindicatie van het Spgyriek middel omdat de prijs afhankelijk is van het unieke recept.
Je kan het advies ook lezen om te zien waar bij jouw hond de aandachtspunten zitten.

Is alles met jouw manier van werken op te lossen?

Nee, met alternatieve geneeskunde kan veel, maar zeker niet alles. Bepaalde zaken kunnen alleen door reguliere artsen worden behandeld, en dan zal ik je ook doorsturen met je hond. Ik ken mijn beperkingen en zal hier ook naar handelen. En dat houdt concreet in dat ik hierover eerlijk tegen je zal zijn. Vaak blijkt dit al uit je ingevulde anamnese formulier. Ik zal, indien nodig, daarover contact met je opnemen.

Mijn hond heeft een gedragsprobleem, kan ik dan bij jou terecht?

Dat ligt aan het probleem wat jij ervaart. Ik ben geen gedragstherapeut, dus ik kan wel gericht doorverwijzen. Met energetische disbalansen oplossen, inzet van Spagyriek of suppletie zijn gedragsproblemen niet altijd op te lossen. Wel kan het ervoor zorgen dat jouw hond weer openstaat om te leren. Bepaald gedrag zal afgeleerd moeten worden, voordat je nieuw gedrag kan introduceren. Hiervoor is een gedragstherapeut meer geschikt. Je kan het dus naast elkaar gebruiken. Maar een gedragstherapeut is vaak toch echt wenselijk bij gedragsproblemen. Niet alles is op te lossen met een middel in te nemen.

Hoeveel moet mijn hond innemen, en hoe doe je dat, en hoe lang?

Deze informatie is afhankelijk van jouw hond en zijn of haar situatie. Dit staat in het advies die je per mail ontvangt.

Kan ik ook langskomen met mijn hond voor een consult?

Nee, dit is helaas op dit moment niet mogelijk. Ook is het momenteel niet mogelijk dat ik naar jouw hond toe kom. Wellicht ga ik dit in de toekomst wel doen, in de omgeving van Waalwijk. Zodra dit
het geval is, wordt dit aangekondigd op deze site en op social media!

Ik wil voor meerdere honden een afspraak maken. Kan dit tegelijk?

Ja je kan voor meerdere honden een afspraak maken. Echter krijgt iedere hond zijn eigen consult. De kosten zijn dus ook x het aantal honden waarvoor je een consult boekt. Voor iedere hond dient ook een apart intake formulier ingevuld te worden.

Wat als mijn hond niet op afstand behandeld wenst te worden?

Dat kan, een hond kan het weigeren. Als jouw hond weigert respecteren we dat en krijg je het bedrag van het consult retour gestort. Jouw hond heeft eigen wensen en die respecteer ik. Zonder toestemming van jouw hond gebeurt er niets.

Kan ik het online consult annuleren?

Ja, je kan tot 24 uur voor onze afspraak kosteloos annuleren of de datum verschuiven. Annuleer je binnen 24 uur dan zal er 50% retour worden overgemaakt aan je.

Dien ik de factuur meteen te betalen?

Ja de factuur dient direct betaald te worden. Als je een energetische behandeling boekt zonder Zoom meeting kan je direct betalen met boeken. Boek je een energetische behandeling op afstand inclusief Zoom meeting, dan ontvang je apart een e-mail met de factuur (doorgaans binnen 24 uur). Deze dient ook direct voldaan te worden om jouw plaats voor jouw hond te claimen.

Wat is het verschil tussen de behandelingen: online energetisch consult OF energetische doormeting + behandeling op afstand

Beide behandelingen en doormetingen zijn identiek voor jouw hond. De resultaten dus ook. Ze zijn net zo waardevol. Jouw hond wordt op afstand doorgemeten en er volgt een behandeling bij jouw hond. Na de behandeling ontvang jij een verslag met de metingen en in het kort de behandeling. De behandeling bestaat uit een Reiki behandeling, indien mogelijk een Shiatsu behandeling op afstand, energetische blokkades opruimen.

Het verschil tussen beide behandeling is, dat bij het online energetisch consult zit een gesprek via Zoom bij. De behandeling vindt, indien gewenst, ook live plaats. Jij bent hier dus online bij aanwezig.
Bij de energetische doormeting + behandeling op afstand is geen Zoom meeting tussen jou en mij. Ik doe de behandeling op afstand dus uitvoeren bij jouw hond (rekening houdende met 'afspraken' van jouw hond bijv training). Het is dus zonder het bespreken via Zoom van de meting. Je kan dit echter stap voor stap nalezen in het verslag.