Tips voor honden lees je in dit gratis tijdschrift over honden

Tips voor honden lees je in dit gratis tijdschrift over honden

Ben jij een hondenliefhebber en wil je graag meer leren over honden? Dan is het gratis tijdschrift van Online met je hond de moeite waard om te downloaden. Of je nu al lang honden hebt, of je hebt net je eerste hond in huis, in dit online tijdschrift vind je waardevolle artikelen over honden, boordevol tips voor honden. Maar ook voor jou als hondeneigenaar en/of hondenliefhebber. Ontdek in deze blog meer over dit gratis tijdschrift.

Gratis te downloaden tijdschrift boordevol tips voor honden 

 Het e-magazine van Online met je hond is gratis te downloaden, hierdoor is het voor iedereen toegankelijk. Je kan het tijdschrift downloaden onderaan deze pagina zodat jij meteen toegang tot dit PDF-document.

 In het tijdschrift lees je diverse tips over en voor honden, die jij als hondeneigenaar direct kan toepassen. Het zijn korte artikelen, maar wel langer dan dat je gewend bent van de social media kanalen van Online met je hond. Volg je Online met je hond en/of mijn hond Fenne nog niet op social media, doe dit dan via deze link:
 Instagram: https://www.instagram.com/fenne_energyiskey/
 Facebook: https://www.facebook.com/Energyiskey
 Pinterest: https://nl.pinterest.com/Onlinemetjehond/

 Op deze manier ben je ook altijd op de hoogte van de acties van Online met je hond, en wanneer er een nieuwe uitgave van het gratis online tijdschrift te downloaden is. Want ieder seizoen volgt er een update.

Gratis tips voor honden tijdschriftIeder seizoen een gratis tijdschrift met update naar onderwerpen van dat seizoen: gratis tips voor honden in dit online tijdschrift (e-magazine)

Tips voor honden uit verschillende invalshoeken bekeken

 In het gratis online tijdschrift (e-magazine) van Online met je hond vind je dus tips voor en over honden die direct toepasbaar zijn voor jou als hondenliefhebber. (Ben je al nieuwsgierig naar het gratis tijdschrift, download jouw exemplaar via deze link: https://www.onlinemetjehond.nl/gratis-tijdschrift-voor-je-hond/)

 De visie van het tijdschrift is dat er diverse stromingen van honden gecombineerd wordt. De artikelen worden dus geschreven vanuit verschillende invalshoeken, omdat ik (Sharon) ben opgeleid in diverse disciplines voor honden. Wil je meer over mij weten, lees dan de over ons pagina: https://www.onlinemetjehond.nl/over-ons/

 Ik ben opgeleid in de Traditionele Chinese Geneeskunde (Shiatsu therapeut voor honden), Reiki Master waardoor ik energetisch werk met honden, natuurgeneeskunde voor honden, orthomoleculaire voeding, en hondenmassage.
 Ondanks dat ik zelf niet opgeleid ben in de reguliere diergeneeskunde vind ik de combinatie tussen de diverse invalshoeken wel belangrijk. Vandaar dat je ook daar artikelen over leest, artikelen met bewezen feiten!

 Hierdoor is het dus een erg breed tijdschrift over honden, die anders is dan anderen. Alles komt samen in dit tijdschrift, tenminste dat is mijn doel altijd. Door op diverse manieren te leren kijken naar je hond, zie je ook meer en is je blik ook meer open. Juist omdat je anders gaat kijken. En hier is in mijn ogen geen goed of fout aan. Je doet dit uit liefde voor jouw hond met de beste bedoelingen!

 Vaak staat er in het tijdschrift ook een persoonlijk verhaal over mijn eigen hond Fenne. Hij is een border collie (geboren in 2013), nu ik dit schrijf is hij ruim 10 jaar oud. Fenne is enthousiast en altijd in voor wandelen en spelen, en op zijn eigen voorwaarden knuffelen. Aan hem heb ik zoveel te danken, hierdoor speelt hij altijd een rol in het gratis tijdschrift.

Ieder seizoen een update van het gratis tijdschrift, tips voor jouw hond aangepast aan het seizoen
 Het mooie van Nederland (en België natuurlijk) vind ik dat wij hier leven met de seizoenen. Daarom komt er bij iedere seizoenswisseling een uitgave uit die passend is bij het seizoen. Het streven is daarom om in maart de lente editie online te zetten, in juni de zomer editie, in september de herfst editie en vanaf november komt dan al de feestdagen en winter editie online.

 In de laatste editie van het jaar wordt altijd extra aandacht geschonken aan de feestdagen en vuurwerk! Helaas zijn er veel honden bang voor vuurwerk, misschien jouw hond ook wel? Daarom wordt de winter en feestdagen editie al eerder uitgebracht: medio november, uiterlijk begin december zodat je tijd hebt om jouw hond voor te bereiden.

 Al dien je eigenlijk als jouw hond bang is voor vuurwerk al eerder te beginnen met jouw hond te ondersteunen. Daarom vind je het hele jaar door al informatie in de tijdschriften over vuurwerk. Wil je meer weten wat Online met je hond voor jou en jouw hond met vuurwerkangst kan betekenen, kijk dan naar de volgende pagina’s:
 - Online vuurwerktraining om de vuurwerkangst bij jouw hond te verminderen: https://www.onlinemetjehond.nl/vuurwerk-en-geluidsangst/
 - Online consulten op afstand (energetisch + begeleiding via Shiatsu/ Chinese geneeskunde), meer informatie vind je via deze link: https://www.onlinemetjehond.nl/energetisch-consult/

Kerst en oud en nieuw met honden gratis tips voor hondenGratis online tijdschrift met in de winter extra tips voor honden met vuurwerkangst en kerst vieren met je hond. Dit en meer
 Om de week schrijf ik een nieuwsbrief naar mijn mailinglist. Als jij je hierop laat plaatsen dan krijg je ook iedere keer als de update van het seizoen heeft plaatsgevonden een melding in de mail. Op deze manier mis je dus geen gratis tijdschrift meer van Online met je hond. Bij het downloaden van je eerste exemplaar kan je aanvinken dat je je wilt abonneren op de nieuwsbrief (je kan je ook altijd weer eenvoudig uitschrijven, er zijn geen verplichtingen!)

Download jouw gratis online tijdschrift van Online met je hond hier

 Wil jij graag jouw eerste exemplaar downloaden, klik dan op onderstaande link:
 https://www.onlinemetjehond.nl/gratis-tijdschrift-voor-je-hond/

 Je ziet op deze pagina de inhoudsopgave van de editie die nu online staat en de kaft. Download jouw PDF-document, gratis en zonder enige verplichting! Laat je verrassen door de inhoud van dit waardevolle tijdschrift, wat boordevol staat met tips voor honden en jou als eigenaar.

 Heb je nog vragen over de editie of het gratis tijdschrift, stuur dan een e-mail naar info@onlinemetjehond.nl

 Download via deze groene knop direct jouw gratis online tijdschrift:
Download jouw gratis online tijdschrift van Online met je hond – klik hier

Tips voor honden in online tijdschrift gratis te downloadenDownload jouw gratis exemplaar via bovenstaande link: gratis tijdschrift met tips voor honden
 Deze tekst is geschreven door Sharon van Mook – Online met je hond & Energy is Key. Deze tekst mag niet gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming. Je mag dit artikel wel delen op social media (met link naar dit artikel).

Reactie plaatsen