Hondenmassage overzicht van te volgen online cursussen

De mogelijkheden om jouw eigen hond online te leren masseren

Workshop hondenmassage online
Online cursus hondenmassage voor een ontspannen hond
€ 29,95

Online cursus hondenmassage

Leer stap voor stap jouw eigen hond te masseren. Leer dit online, zodat jouw hond dit in zijn of haar eigen tempo kan volgen, en jullie in een vertrouwde omgeving zijn. Geen gedoe met reizen of te weinig tijd hebben op de locatie. Maar uiteraard wel online begeleiding, je doet het niet alleen. 

Een massage voor jouw hond is geen luxe, maar noodzaak! Het geeft ontzettend veel voordelen voor jouw hond, zoals:
- Meer ontspanning, minder stress
- Betere doorbloeding
- Het versterkt de band tussen jullie, deze band wordt nog sterker
- Help je hond te ondersteunen 
En nog veel meer! 

Jouw hond komt letterlijk en figuurlijk beter in zijn of haar vel te zitten door hondenmassage. En dan kan jij leren! 

Tijdens meerdere modules en lessen leer je dit stap voor stap. Je krijgt toegang tot de online leeromgeving, ebook, video's en een (afgesloten) online community waar je vragen kan stellen. 

Laat jouw hond heerlijk genieten van een heerlijke massage! En profiteer samen van de vele voordelen.

Shiatsu is ontspannend voor honden
44,-

Online cursus Shiatsu voor honden

Shiatsu ofwel acupressuur: Leer stap voor stap jouw eigen hond een acupressuur behandeling te geven door middel van massage van 2 meridianen (Blaas & Nier meridiaan), losse acupressuurpunten behandelen preventief en in acute situaties, communiceren , stress signalen herkennen en jullie band verbeteren ♥︎
en meer....

Wil je meer informatie over deze cursus, klik hier. 
Een ontspannen hond door hondenmassage online cursus
€73,95
€63,95

Combineer Oosterse en Westerse hondenmassage extra voordelig!

Wil je het beste van 2 werelden in de massage therapie voor jouw hond? Start dan extra voordelig met de online cursus hondenmassage en de online cursus Shiatsu.


In de online cursus hondenmassage leer je Westerse massage technieken. Je leert ook hoe je jouw hond een lichaamsmassage kan geven, van de kop tot de staart en alles wat er tussen ligt! Leer dit op een veilige en fijne manier voor jouw hond stap voor stap aan. Laat jouw hond genieten onder jouw handen. Leer elkaar beter begrijpen.

Combineer de Oosterse en Westerse massagetechnieken bij jouw hond.

Online cursus voor honden Reiki 1
€ 97,-

Reiki voor honden

Leer met energie te werken doormiddel van handoplegging bij jouw hond en laat jouw hond extra ontspannen. Na jouw Reiki 1 inwijding kan jij door energie op te pakken buiten jezelf deze doorgeven aan andere mensen en/of dieren. Dus ook aan honden. In de online cursus Reiki voor jou en jouw hond leer je dit stap voor stap. Ook krijg je een Reiki inwijding (met certificaat)! Omdat alles energie is wordt ook deze cursus online gegeven.  

Een hele mooie manier om honden te laten ontspannen door jouw handen. Het is ook perfect te combineren met hondenmassage en/of Shiatsu massage voor honden.

Heb je al een Reiki 1 inwijding gehad, dan is het mogelijk om een Reiki 2 cursus te volgen. Voor meer informatie kijk bij het aanbod. 

Online leeromgeving, videolessen, online begeleiding via community & meer

Volg ons op Social Media

 

FAQ cursus hondenmassage

Kan iedere hond deelnemen aan deze cursus?

Veel honden kunnen deelnemen, zeker voor veel honden is het zelfs een voordeel. Maar er zijn een aantal contra-indicaties waarbij je absoluut NIET kan deelnemen aan de cursus. Bekijk deze op de pagina van de cursus hondenmassage

Kan ik ook met mijn pup deelnemen?

Dat kan zeker! Je kan de online cursus hondenmassage uitbreiden met de module puppy massage! Hierbij leer je stap voor stap jouw puppy een massage te geven. Jouw hond heeft hier zijn of haar hele leven profijt van! De online cursus puppy massage is de online cursus hondenmassage met de module puppy massage samengevoegd.

Mijn hond is zwanger, kan ik deelnemen?

Liever pas na de dracht. Zodat je zeker weet dat je je hond helemaal goed kan ondersteunen

Mijn hond vindt aanrakingen spannend, kan ik dan deelnemen?

Dat ligt eraan, als jouw hond wel aanrakingen toelaat kan je deelnemen. Wil jouw hond helemaal niet aangeraakt worden, hij/zij vindt bijv. aaien al spannend, dan zou ik het niet doen. Je gaat je hond namelijk op een intensere manier aanraken dan met aaien. Volg dan de cursus als jouw hond aanrakingen minder eng vindt.

Mijn hond slikt medicijnen, kunnen wij deelnemen aan de cursus hondenmassage?

In principe raad ik het af om deel te nemen aan de cursus als jouw hond medicijnen slikt. Je hond krijgt namelijk al een 'prikkel' in het lichaam. Met massage gaan we nog meer prikkels inbrengen.
Slikt jouw hond tijdelijk medicijnen, dan kan je nadat jouw hond volledig gestopt is met het slikken van het medicijn na 3 weken alsnog deelnemen.
Dient jouw hond de rest van zijn/haar leven een medicijn te slikken, dan kan je helaas niet deelnemen aan de cursus hondenmassage. Het is te riskant.

Ik wil graag de cursus hondenmassage gaan doen met mijn hond, maar ik kan pas over een paar weken beginnen. Is dat erg?

Nee hoor, je kan al starten. Je krijgt namelijk direct toegang tot de online leeromgeving. En je kan starten op ieder gewenst moment. Je hebt ook minimaal 2 jaar toegang tot de online leeromgeving, en dat 24/7. Dus volg de cursus wanneer het jou uitkomt en oefen wanneer het jullie uitkomt. Veel plezier!

Kan ik door het volgen van deze cursus professioneel honden gaan masseren?

Nee dat kan niet! Deze cursus is bedoeld voor hondeneigenaren om hun eigen hond te leren masseren. Het is niet mogelijk om na het volgen van deze cursus professioneel honden te gaan masseren. Hier komt veel meer bij kijken! Heb je hier wel interesse in, want het is super leuk en waardevol om honden te masseren, neem dan contact op. Dan kan ik je doorverwijzen.

Wat als ik de cursus niet goed vind?

Laat het mij dan weten per mail, dan kijk ik samen met jou voor een oplossing. Er geldt een 14 dagen niet goed garantie.

Hoelang duurt de cursus?

De cursus hondenmassage heeft bijna 3 uur aan video's, een ebook van 53 pagina's. De module oormassage heeft 1 uur aan video's, en een ebook van 22 pagina's. De puppy massage is ook 1 uur aan video's en een ebook van 30 pagina's

Wat is het verschil tussen de online cursus hondenmassage basic en de ontspanningsmassage

Beide cursussen hebben de cursus hondenmassage en de module puppy massage. Bij de ontspanningsmassage is een extra module toegevoegd: namelijk de oormassage (incl. acupressuur/ shiatsu) en de puppy module. Bij de online cursus hondenmassage basic is dit niet het geval: dan heb je de cursus hondenmassage en puppy massage.

Is dit een abonnement of eenmalige kosten?

Je schaft de cursus hondenmassage eenmalig eventueel, je kan deze naar wens uitbreiden met extra modules. Het is dus geen abonnement, maar een eenmalige uitgave. Daarna houd je toegang en kan je de lesstof op jullie eigen tempo volgen en zo vaak herhalen indien gewenst. Veel plezier!

Kan ik ook een workshop volgen? Op locatie?

Je kan zeker een workshop volgen. Dit is online en duurt 2 uur. Het is niet mogelijk om voor 1 hond op locatie een workshop te verzorgen. Via https://www.onlinemetjehond.nl/workshops-voor-jouw-hond/ kan je een online workshop boeken bij jouw online cursus.

Heb je een hondenschool etc. en wil je dat ik een workshop hondenmassage geef aan een groep, neem dan contact op via info@onlinemetjehond.nl voor de mogelijkheden.

Kan ik ook een workshop volgen?

Ja dat kan! Je kan een online workshop kopen bij aanschaf van jouw online cursus. Je krijgt dan 2 uur individuele begeleiding, waarbij we al de belangrijkste theorie doornemen ën jij kan oefenen onder begeleiding van mij. Daarnaast kan je vragen stellen over jouw hond die betrekking hebben op de online cursus.
Voor meer informatie kijk op https://www.onlinemetjehond.nl/workshops/ en om jouw workshop te boeken.