Cursussen Reiki online

voor jouw hond en jezelf

en voor je omgeving. Volg online de cursus Reiki en laat je inwijden voor een leven meer in balans. 

Online reiki cursus Reiki voor honden

Cursussen Reiki 1 en/of 2 haal je via Online met je hond

Via Online met je hond is het mogelijk om je via de Reiki cursussen je Reiki inwijdingen te halen. Deze Reiki cursussen kan je toepassen op jezelf en op je hond, maar ook op andere mensen en/of dieren. Je volgt online de theorie op je eigen tempo. Je kan de geleerde theorie direct op jezelf en op je hond toepassen. Daarnaast krijg je 1 op 1 met mij (Sharon) een Reiki inwijding in de graad van de cursus Reiki die je volgt. Deze cursus is inclusief certificaat.


Reiki is opgebouwd in graden, in totaal zijn er 3. Op dit moment kan je bij Online met je hond Reiki 1 en Reiki 2 volgen en je inwijding krijgen. De online cursussen bestaan uit theorie met oefeningen. Deze theorie is algemeen, en in de praktijk direct toepasbaar op mensen en op honden. Als je de basis voor mensen en honden kent, dan kan je het ook bij andere dieren toepasen. Bij de cursussen van Online met je hond draait het altijd om jouw hond en jij als begeleider. Bij de Reiki cursussen kan je echter de geleerde theorie ook toepassen op jezelf, op andere mensen en dieren.

Belangrijk is wel dat je de Reiki cursussen in volgorde volgt. Dus je dient eerst een Reiki 1 inwijding (of Reiki I) te halen voordat je door kan gaan naar Reiki 2. 

Voor meer informatie over de Reiki cursussen die je kan volgen bij Online met je hond, zie de hieronder beschreven informatie. Je kan per cursus meer informatie lezen door op knop te drukken onder de tekst. 

Online cursus voor honden Reiki 1

Cursus Reiki 1

De eerste stap in de reis van jou en jouw hond met Reiki is het behalen van je Reiki 1 graad. Dit kan via Online met je hond. 


In deze Reiki cursus leer jezelf & jouw hond te behandelen met Reiki energie. Maar ook je omgeving zoals je partner, kinderen, andere (huis)dieren en mensen om jullie heen. 

Je zal een diepere heling in het lichaam gaan ervaren in jouw lichaam en in het lichaam van jouw hond. Deze heling is zowel lichamelijk als mentaal. En dit komt door jouw handen.

Leer Reiki energie inzetten in je dagelijks leven, bij jezelf maar ook in je directe omgeving. Je gaat spiritueel groeien en bloeien.

Tevens leer je hoe je de energie bij jezelf kan houden zodat 'energie slurpers' minder kans krijgen bij je. Ook leer je hoe je bijvoorbeeld jouw hond extra energie kan geven, energie die waardevol is en zorgt voor meer warmte, liefde en waardering bij jezelf én jouw hond.

Deze cursus wordt volledig online gegeven en is inclusief een 1 op 1 inwijding en certificaat.

Wil je meer leren over wat de cursus Reiki 1 voor jou en jouw hond kan betekenen, klik op onderstaande knop! 

Reiki 2 cursus online voor jouw hond en jezelf

Cursus Reiki 2

De cursus Reiki 2 gaat verder waar de cursus Reiki 1 gestopt is. Ook deze cursus is volledig online te volgen en weer inclusief een 1 op 1 inwijding en certificaat


Bij Reiki 2 leer je hoe je op afstand kan werken. Je gaat leren werken met de Reiki symbolen waardoor je niet meer in dezelfde ruimte hoeft te zijn bij jouw hond of bij andere mensen. Dit gaat life changing zijn voor jezelf en jouw omgeving! 

Daarnaast leer je in de toekomst, heden maar ook in het verleden te werken. En wordt er nog dieper ingegaan op de chakra's. Want ook die zijn fantastisch in te zetten met Reiki. Ook leer je meer over emoties en kan je daar dieper in gaan helen en begeleiden. 

Voorwaarden om deel te kunnen nemen aan de cursus Reiki 2 is dat je al een Reiki 1 inwijding hebt gehad (mag ook ergens anders zijn dan bij Online met je hond).

Nieuwsgierig geworden wat Reiki 2 voor jou en jouw hond kan betekenen? Druk op onderstaande knop voor meer informatie.